Tehno News RO

Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX: bucurati-va de un gust proaspat al alimentelor


Alegerea combine frigorifice potrivite bucatariei dumneavoastra este importanta pentru a avea parte de alimente pastrate cat mai bine si cat mai proaspete. Astfel ca, prospetimea acestora depinde de o temperatura a aerului cat mai potrivita, fara a fi inghetate. Un model de calitate este combina frigorifica Electrolux EN3453MOX.

Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


electrolux en3453mox.jpg

Despre culoarea acestei combine frigorifice, trebuie spus ca este inoxul. De asemenea, dispune si de inox antiamprenta, datorita caruia usile vor fi mereu curate si ferite de urme. Deschiderea standard a usilor este spre dreapta. Usile acestei combine sunt si reversibile. Mai mult, manerul usilor este vertical. Dimensiunile (l x L x A) acestei combine frigorifice sunt de 184.5 x 59.5 x 64.7 cm.

Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Detalii referitoare la caracteristicile tehnice
Acest model dispune de iluminare interioara de tip LED, oferind o vizibilitate mai buna. Un prim plus al acestui model este acela ca atat frigiderul, cat si congelatorul aceastei combine frigorifice includ sistemul de racire No Frost. Aceasta va mentine alimentele proaspete cat mai mult timp, oferind un nivel al umiditatii potrivit. Acest model are un volum net total destul de bun, acesta fiind de 311 l. Nu va avea un consum ridicat de energie electrica, intrucat apartine unei clase de eficienta energetica economica de inalta performanta din acest punct de vedere, aceasta fiind A++.

Congelatorul este prevazut cu un volum net destul de bun, acesta fiind de 91 l. De asemenea, frigiderul este suficient de incapator pentru o familie de 3-4 membrii, avand un volum de 220 l. Cat despre consumul energetic, trebuie mentionat ca este de 242 kWh/an. Aceasta combina frigorifica detine si o functie de super-congelare.

De mentionat este si functia de super-racire, aceasta fiind si ea utila. Mai are un ventilator, iar piciorusele acestei combine frigorifice sunt reglabile.

Alte functii importante sunt Action Control, dar si Action Freeze. Pentru sticle veti putea folosi un suport special, unde le veti putea aseza. Clasa climatica este si ea importanta, aceasta fiind de tipurile SN-N-ST-T. Autonomia fara curent este de 20 ore, aceasta fiind destul de mare. Zgomotul produs este de 42 dB, potrivit capacitatii sale. Frigiderul din componenta acestei combine frigorifice are 2 rafturi realizate din sticla, acestea fiind usor de curatat. Despre sistemul de dezghetare, trebuie spus ca este si el de tip automat. Veti putea depozita diverse alimente in cele 2 compartimente pe care le include aceasta combina frigorifica. In plus, include si un sistem de dezghetare automat.

Capacitatea de congelare a acestuia de care dispune acest model este de 4 kg/24 h.

Despre sistemul MultiFlow trebuie spus ca va asigura fiecarei zone a frigiderului aerul rece de care alimentele au nevoie. Tehnologia TwinTech dispune cate un circuit separat de aer atat pentru figider, cat si pentru congelator. Puteti ajusta elementele din frigider datorita sistemului CustomFlex, astfel incat sa asezati alimentele cum doriti. Aceasta combina frigorifica are si un sertar special pentru a depozita fructele si legumele, acestea necesitand o temperatura diferita fata de alte alimente. Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX este un model modern, astfel ca, va avea un pret mai ridicat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX: bucurati-va de un gust proaspat al alimentelor"

electrolux en3453mox_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro