Tehno News RO

Combina frigorifica Fulgor Milano FBC 362 FE: gama ascunsa


Putem discuta despre o gama larga de produse sau poate despre o varietate de game din care puteti alege ceea ce este pe placul vostru in materie de electronice, de electrocasnice sau poate de produse de mobilier. Partea cea mai dificila uneori este sa identificati din toate acestea exact produsul care sa se plieze pe langa nevoile voastre sau poate care sa ocupe acel loc pe care l-ati ales in mod special atunci cand va imaginati designul interior al locuintei, fie ca este una noua sau reorganizarea celei vechi. O gama noua, sau mai bine spus o modalitate prin care puteti castiga putina flexibilitate in partea de organizare este alegand produsele incorporabile, si exact din aceasta categorie face parte si combina frigorifica Fulgor Milano FBC 362 FE.

Combina frigorifica Fulgor Milano FBC 362 FE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 martie 2024


fulgor milano fbc 362 fe.jpg

Nu cred ca poate fi vorba despre un model foarte popular sau despre un producator foarte popular la noi in tara, dar nu inseamna ca nu veti putea da peste unele caracteristici care sa va ofere posibilitatea de a va bucura de avantaje in materie de organizarea bucatariei. Pentru inceput, faptul ca Fulgor Milano FBC 362 FE este o combina frigorifica incorporabila va aduce beneficiul de a fi asezata unde aveti nevoie si putand sa optati pentru orice design doriti. Tot ceea ce trebuie sa aveti grija in cazul pozitionarii acestui model este sa ii alocati spatiul necesar sau sa alegeti mobilierul astfel incat sa tina cont de dimensiunea sa, intrucat masoara 177 x 54 x 54.5 cm.

Combina frigorifica Fulgor Milano FBC 362 FE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 martie 2024


Ascuns dar benefic
Desi este vorba despre faptul ca veti avea o combina frigorifica asunsa in cadrul unui mobilier de bucatarie, in acelasi timp este vorba si despre posibilitatea de a pastra in siguranta orice produse sau alimente doriti, fie ca este vorba despre unele proaspete sau congelate. Alegerea cantitatii sau a volumului de produse pe care il puteti pastra in interiorul acestui model tine si de volumul net pe care il pune la dispozitie, si veti avea unul net total de 275l, ceea ce poate fi suficient pentru orice familie. Impartirea volumului poate fi si ea importanta pentru utilizarea Fulgor Milano FBC 362 FE, si poate fi vorba despre faptul ca veti putea utiliza un frigider cu un volum net total de 195l.

Ca in majoritatea modelelor de combine frigorifice congelatorul este mai redus ca si dimensiune decat frigiderul, insa pentru fiecare dintre compartimente sunt unele caracteristici specifice.

Pentru frigider este vorba despre utilizarea si pozitionarea unuia dintre cele 4 rafturi, despre utilizarea compartimentului pentru fructe si legume sau a suporturilor de pe usa, in timp ce pentru congelator veti avea 3 compartimente disponibile. Pentru ambele compartimente veti putea sa va bucurati de prezenta unor sisteme de dezghetare automate, dar in plus veti avea si iluminarea interioara de tip LED. Nu va mai ramane decat partea de consum de energie a Fulgor Milano FBC 362 FE si pozitionarea in clasa de eficienta energetica functie de acest aspect, fiind vorba despre o clasa A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 19 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro