Tehno News RO

Combina frigorifica Gorenje NRK6191CX: gata de dus in priza


Pasiunile pe care fiecare dintre noi le are pot duce la un moment dat in bucatarie unde poate fi vorba despre punerea in practica a acelor retete preferate de la bunici sau poate despre realizarea unor experimente si inovatii in acest sens.

Pentru a face insa acest lucru si pentru ca toate planurile voastre sa decurga fara probleme aveti nevoie si de unele ajutoare pe care sa va bazati si pe care sa le folositi astfel cum va este mai bine. Cum partea de gatit are legatura si cu dispozitia unor ingrediente sau produse alimentare si rolul unor frigorifice poate fi foarte important dar aceasta importanta poate fi asumata si de Gorenje NRK6191CX.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


gorenje nrk6191cx.jpg

In primul rand ceea ce este de vazut este faptul ca discutam despre o combina frigorifica iar asta inseamna un frigider destul de incapator dar si un congelator suficient pentru orice familie. Pentru Gorenje NRK6191CX aceasta compartimentare se traduce si prin volumul net total de care dispune si pe care vi-l pune la dispozitie fiind vorba despre un volum net de 85l pentru congelator si un volum net de 222l pentru frigider.

Tot de la compartimentare si de la volum mai putem sa mergem si spre partea de gabarit pe care il are si care este important pentru partea de asezare avand la dispozitie unul de 185l x 60 x 64 cm. Nu pentru toti insa este important gabaritul in etapa de asezare ci poate conta si deschidere standard spre dreapta, prezenta inoxului antiamprenta si a culorii specifice argintii sau poate zgomotul produs in timpul functionarii de 42dB.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Si de ajutat
Odata pusa in functiune nu veti mai avea multe dintre problemele pe care poate le intampinati cu unele modele mai vechi si cel mai important este dat de faptul ca veti elimina acel strat de gheata de pe alimente. Ceea ce face acest lucru posibil insa este faptul ca este un model cu un sistem de racire de tip No Frost iar asta ajuta la stabilirea unor conditii foarte exacte de temperatura si umiditate dar si eliminarea straturilor de gheata de pe alimente chiar si a celor din congelator.

Tot pentru cele doua compartimente este vorba si daca ne referim la partea de intretinere si la faptul ca Gorenje NRK6191CX este prevazuta cu cate un sistem de dezghetare automat pentru fiecare. Utilizarea Gorenje NRK6191CX tine si de cum sunt impartite la randul lor cele doua compartimente si veti avea pentru congelator 3 compartimente in timp ce pentru frigider este vorba despre 4 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa si un compartiment pentru fructe si legume.

Elementele ce pot fi vazute ca si plusuri pentru a aduce acest model sa va ajute in bucatarie continua cu functiile pe care le detine si este vorba despre o functie ECO, o functie de super-congelare, una de super-racire dar si o eficienta energetica specifica clasei A+. Daca privim si la partea de sistem antibacterian si la optiunea de IonAir veti avea garantata si partea de siguranta a sanatatii familiei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Gorenje NRK6191CX: gata de dus in priza "

gorenje nrk6191cx_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro