Tehno News RO

Combina frigorifica Haier HBM-686SWD: ideala pentru orice familie


Odata cu explozia emisiunilor culinare, si bucataria a devenit un loc din ce in ce mai important in cadrul unei familii sau a unei locuinte, in general. Acest lucru atrage dupa sine si nevoia de a experimenta diverse retete sau de a pune in practica unele retete mostenite de la bunica sau de la unele rude mai in varsta. Cu siguranta, indiferent de ceea ce vreti sa gatiti, trebuie sa aveti la dispozitie unele ingrediente care sa le folositi atat pentru un fel principal, cat si pentru un desert, iar aceste ingrediente pot fi pastrate foarte usor intr-o combina frigorifica Haier HBM-686SWD.

Combina frigorifica Haier HBM-686SWD

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


haier hbm-686swd.jpg

Prezenta unui model precum Haier HBM-686SWD in bucataria voastra va face, cu siguranta, ca aceasta sa aduca un suflu proaspat si sa va faca sa va desfasurati cu placere activitatea culinara, fie una de amator sau de experimentat. Acest lucru se datoreaza nuantei argintii pe care o are, a prezentei inoxului, a manerelor incorporabile, dar, cu siguranta, si dozatorul de apa va avea un cuvant de spus in acest sens. Pana la utilizare, trebuie sa fie pozitionata in cadrul locuintei voastre si pentru asta este vorba despre o dimensiune de 185 x 60 x 60 cm, insa pozitia poate fi aleasa destul de usor. Alegerea pozitiei poate fi influentata de faptul ca usile acestei combine frigorifice Haier HBM-686SWD sunt reversibile, iar daca deschiderea standard spre dreapta nu este avantajoasa pentru voi puteti alege schimbarea acestui sens.

Combina frigorifica Haier HBM-686SWD

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Toate ingredientele intr-un loc
Intrucat este o combina frigorifica si nu un frigider sau un congelator, aveti posibilitatea de a pastra la indemana ingrediente atat proaspete, cat si unele congelate sau semipreparate. Pentru asta puteti dispune de un spatiu total de stocare de pana la 309 l net, intrucat acesta este volumul combinei frigorifice Haier HBM-686SWD. Acest volum este insa impartit intre partea de frigider cu un volum de 220 l si partea de congelator al carui volum este de 89 l, dar si spatiul acesta este la randul sau compartimentat spre avantajul vostru. Puteti astfel sa profitati de cele trei sertare din partea de congelator, de sertarul pentru fructe si legume proaspete, de cele trei rafturi din frigider, dar si trei suporturi pe usa frigiderului, printre care si cel pentru apa.

Avantajele unui astfel de model Haier HBM-686SWD pot insa continua tot datorita aspectului si designului interior, intrucat cele trei rafturi permit sustinerea chiar si unor recipiente mai grele cum ar fi cratitele cu mancare. Toata mancarea si toate ingredientele pastrate in siguranta presupun si un anumit consum de energie iar pentru aceasta consumul mediu anual de energie electrica este de 273 kWh, ceea ce il pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+. In cazul in care este vorba despre o utilizare intr-o locuinta sau poate intr-un local cu dimensiuni mai reduse, trebuie ca functionarea sa nu deranjeze pe cei din jur datorita zgomotului, insa cei 42 dB pe care ii produce compresorul nu vor deranja nici macar pe timpul noptii. Aceeasi utilizare si functionare pe timpul noptii mai este ajutata si de prezenta unui sistem de iluminare interioara.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Haier HBM-686SWD: ideala pentru orice familie"

haier hbm-686swd_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro