Tehno News RO

Combina frigorifica Hansa FK205.4: O alegere optima


Cand vine vorba despre amenajarea locuintei, lucrurile pot fi destul de dificile intrucat sunt foarte multe lucruri de achizitionat, de pregatit si foarte multe lucruri de care aveti nevoie si pe care trebuie sa le intercalati in spatiul avut la dispozitie si designul dorit. Puteti astfel sa va orientati catre achizitia unor electrocasnice care sa se plieze foarte bine pe langa toate aceste cerinte, iar asta fie ca aveti propria locuinta sau daca tocmai v-ati mutat in chirie. Un electrocasnic ce se poate plia foarte bine cerintelor si, mai mult, care poate fi printre primele ce trebuie sa fie prezente in orice locuinta este cel frigorific, iar un exemplu concret poate fi Hansa FK205.4.

Combina frigorifica Hansa FK205.4

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


hansa fk205.4.jpg

Desi un prim element dupa care lumea se orienteaza atunci cand trebuie sa cumpere unele produse electrocasnice dar si alte produse este pretul de achizitie, in ceea ce priveste acest model nici macar acest criteriu nu este un dezavantaj. Puteti in acest mod sa aveti la dispozitie o combina frigorifica Hansa FK205.4 compacta, dar in acelasi timp moderna prin statura pe care o are, dar si prin manerele incorporate, precum si prin finisajele foarte reusite. Daca plecam de la statura, atunci ceea ce conteaza este dimensiunea de 144 x 49.5 x 53.6 cm, iar aceasta dimensiune este legata in mod direct de spatiul de stocare pe care il ofera combina frigorifica. Puteti, prin intermediul sau, sa aveti la dispozitie produse si alimente pentru o gama variata de retete si poate fi vorba despre produsele congelate care pot fi asezate in cele 3 compartimente disponibile. Pentru pastrarea produselor proaspete, ceea ce puteti avea la dispozitie sunt 3 rafturi din sticla destul de rezistenta care pot sustine si recipiente mai grele in interiorul frigiderului, un compartiment pentru fructe si legume, dar si 3 suporturi de pe usa frigiderului.

Combina frigorifica Hansa FK205.4

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Conditiile potrivite
Incadrarea modelului Hansa FK205.4 in nevoile pe care le poate avea o familie pot fi legate si de cele privind usurinta pozitionarii in locuinta voastra, mai ales daca luam in calcul si faptul ca usile compartimentelor sunt reversibile. Acest lucru va ofera posibilitatea de a schimba sensul de deschidere daca cel normal spre dreapta nu este potrivit locului in care urmeaza sa o pozitionati. Daca analizam si spatiul total de depozitare, atunci veti avea posibilitatea de a utiliza un frigider cu un volum net total de 156 l si un congelator cu un volum net total de 56 l.

Tot acest volum sau, mai bine spus, toata aceasta cantitate de alimente si de produse poate fi mentinuta la conditii foarte bune de temperatura, iar aceasta temperatura poate fi setata de la termostatul reglabil. Pentru a completa caracteristica de siguranta a alimentelor, ceea ce mai ofera combina frigorifica Hansa FK205.4 este un sistem antibacterian pentru a preveni formarea si dezvoltarea microorganismelor in interiorul acestuia. Faptul ca este un model pozitionat in clasa de eficienta energetica A, dar mai ales unul care beneficiaza si de o autonomie de pana la 20 ore fara energie electrica, vine tot in sprijinul celor care vor un produs fiabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Hansa FK205.4: O alegere optima"

hansa fk205.4_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro