Tehno News RO

Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+: mizati pe negru


Unele persoane poate ar crede ca este vorba despre un joc de zaruri sau de ruleta dar este vorba despre posibilitatea de a alege unele elemente in cadrul locuintei care sa va permita sa obtineti acel aer aparte. Pentru cazul in care vorbim despre amenajarea bucatariei veti avea posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte vasta de modele si posibilitati, fiecare aducand propriile caracteristici in slujba voastra si in ajutorul vostru. Intrucat am precizat faptul ca veti putea mereu sa mizati pe negru Heinner HC-H273BKA+ poate fi aceasta miza sau produsul pe care sa il aduceti astfel sa fi multumit.

Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


heinner hc-h273bka+.jpg

Un prim plan este cel al designului pe care il puteti alege pentru bucataria voastra, mai ales avand o combina frigorifica de culoare neagra care poate face parte dintr-o amenajare moderna dar si eleganta in acelasi timp.

Tot de o parte multumitoare pentru voi poate fi vorba si daca este sa alegeti acest model pur si simplu din perspectiva de a avea atat un frigider cat si un congelator in care sa pastrati alimentele necesare punerii in practica a tuturor ideilor culinare. Aceste caracteristici vor aduce insa si o parte a limitarilor, sau mai bine spus a conditionarilor, si veti avea necesitatea de un anumit spatiu, Heinner HC-H273BKA+ avand o dimensiune de 176 x 58 x 55 cm. La alegerea locului potrivit veti mai avea si partea de loc necesar pentru deschiderea usilor, dar faptul ca este o combina cu o deschidere standard spre dreapta, si mai ales usi reversibile, poate fi destul de avantajos pentru toata lumea.

Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


O miza pe modernitate
Alegand o astfel de varianta veti putea sa profitati in activitatea voastra culinara atat de produse proaspete cat si de unele congelate, dar veti putea pune la pastrare in siguranta si ceea ce urmeaza sa gatiti. Totusi poate fi vorba despre un model mai redus decat altele, dar asta nu inseamna ca nu este vorba despre un model eficient si potrivit oricarei familii, si va puteti face un punct de vedere in acest sens si dupa ce vedeti caracteristicile functionale. O astfel de prima caracteristica poate fi volumul net total pe care il ofera, si mai exact faptul ca veti avea pentru congelator un volum net de 68 l, in timp ce pentru frigiderul acestei combine Heinner HC-H273BKA+ un volum net de 205 l.

Stocarea de alimente poate fi legata de acest volum net total al Heinner HC-H273BKA+, dar poate fi legata si de partea de utilizare a volumului net total, si mai exact de faptul ca veti avea un numar de 3 compartimente pentru congelator dar si o capacitate de congelare de 3 kg in 24 h. Pentru frigiderul pe care il ofera combina veti avea posibilitatea de a va folosi de unul dintre cele 3 rafturi din sticla foarte rezistenta ce poate sustine chiar si unele produse sau recipiente mai grele, de unul dintre cele 4 suporturi de pe usa sau de compartimentul pentru fructe si legume. Nu trebuie sa ignoram partea de eficienta si de avantaje din punct de vedere al consumului de energie electrica, iar asta se va vedea prin pozitionarea modelului in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+: mizati pe negru"

heinner hc-h273bka+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro