Tehno News RO

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS): pastreaza alimentele reci


Ajutorul fiecarei gospodine, intr-o bucatarie, pe langa aragaz, este reprezentat de combina frigorifica, un produs care te poate ajuta sa-ti pastrezi alimentele la rece, pentru un timp mai lung, fara sa te mai temi ca acestea se vor strica la fel de repede daca n-ai fi avut un astfel de dispozitiv. In trecut, oamenii trebuiau sa se chinuiasca, pentru a pastra alimentele la rece, cu diferite aparate invechite si greu de utilizat. In prezent, utilizarea unei combine frigorifice reprezinta una dintre cele mai usoare activitati dintr-o gospodarie

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS)

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


hitachi r-bg410pru6x(gs).jpg

Este bun modelul de combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS)?
Fiecare persoana, atunci cand isi cauta un astfel de aparat, isi doreste ca acesta sa aiba functii cat mai moderne, sa pastreze alimentele proaspete pentru o perioada cat mai lunga de timp si, daca se poate, sa aiba si un pret accesibil. Un astfel de produs este aceasta combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS). Aparatul are un pret accesibil si functii care il recomanda. Designul dispozitivului este placut, simplu, alb, cu linii atractive. Dimensiunile sale sunt de 190 x 59.5 x 65 de centimetri (I x L x A) si greutatea e de 71 de kilograme. Nivelul de zgomot pe care il produce aparatul este de 41 de decibeli. Modelul functioneaza folosind un singur compresor.

Modelul de combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS) dispune de sistemul avansat de raire NO FROST, atat pentru partea de frigider, cat si pentru partea de congelator. Acest lucru inseamna ca prin aparat, aerul poate sa circule foarte usor, fara sa mai duca la formarea de gheata in interior. Cu alte cuvinte, acest tip de combina nu mai necesita dezghetarea la anumite intervale de timp. Volumul net total de care dispune aceasta combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS) este de 330 de litri. Volumul net pentru frigider este de 215 litri, iar volumul net pentru congelator este 115 de litri. In total, volumul brut al acestui aparat este de 366 de litri.

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS)

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Deoarece aceasta combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS) are un consum energetic scazut, de doar 219 kWh/an, aparatul a fost inclus in clasa de eficienta energetica A++. Acest lucru inseamna ca factura ta energetica este mereu scazuta, pentru ca aparatul nu-ti va incarca factura niciodata. De asemenea, iluminarea interioara se face cu ajutorul tehnologiei LED, aceasta fiind cunoscuta pentru faptul ca nu consuma multa energie electrica. In plus, dispozitivul iti prezinta si ocazia de a folosi un termostat reglabil. Nu poate fi uitata nici functia de super - congelare, care te ajuta sa congelezi produsele alimentare mult mai usor si mai rapid.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. In acest compartiment poti sa gasesti un compartiment pentru legume si fructe, care pastreaza respectivele produse in alte conditii foarte bune fata de cele generale, din frigider, ramanad proaspete pentru o perioada mai lunga de timp. De asemenea, si partea de congelator include un sistem pentru dezghetarea congelatorului care este automat. Avand si o reducere mare de pret in momentul de fata, aceasta combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS) este una foarte convenabila, pe care oricine o merita in bucataria lor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS): pastreaza alimentele reci"

hitachi r-bg410pru6x(gs)_3.jpg
hitachi r-bg410pru6x(gs)_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro