Tehno News RO

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW: Exista solutii pentru orice


Indiferent daca gatiti retete complicate sau unele simple, trebuie sa aveti la indemana o gama variata de ingrediente pe care sa le folositi. Acest lucru poate fi insa ajutat de prezenta unui aparat frigorific cu ajutorul careia sa aveti la indemana atat alimente proaspete, cat si alimente congelate. Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW este un aparat frigorific ce va poate ajuta in acest sens si, mai mult decat atat, poate ajuta si in privinta utilitatii efective a bucatariei.

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


hotpoint enbgh19223fw.jpg

Primul aspect sau beneficiu pe care il veti primi in urma achizitiei acestui model este acela de a oferi un aer modern si elegant intregii voastre bucatarii, aer datorat nuantei argintii pe care o are, iar pe partea moderna panoul de afisaj si de control al temperaturii. Celelalte elemente sau caracteristici care vor sustine acest aspect sunt dimensiunea destul de impunatoare pe care o are, dar si prezenta inoxului si a celor doua manere verticale cu care se manevreaza usile acestei combine Hotpoint ENBGH19223FW. Tot in cadrul designului, insa cel al bucatariei, se integreaza si spatiul pe care il veti aloca acestei combine sau pozitia sa din bucatarie.

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


In alegerea acestei pozitii va trebui, insa, sa tineti cont in primul rand de dimensiunea pe care o are, o dimensiune de 195.5 x 70 x 74 cm care poate fi un usor inconvenient pentru bucatariile sau locuintele mai micute. Aceasta dimensiune insa va ofera o capacitate de stocare destul de buna pentru toate ingredientele si alimentele voastre si este vorba despre un volum net total al combinei Hotpoint ENBGH19223FW de 450 l. Repartitia acestui volum se face alocand frigiderului un volum net total de 302 l si congelatorului un volum net total de 148 l, dar esentialul este faptul ca aveti posibilitatea de a pastra fie alimente proaspete, fie unele congelate sau semipreparate la indemana.

O solutie moderna
Caracteristicile moderne nu se refera doar la prezenta unui afisaj LCD pe usa frigiderului si a unor butoane cu care se poate controla atat temperatura interioara, cat si intreaga functionare a combinei Hotpoint ENBGH19223FW. Partea moderna este si cea legata de modul in care veti putea exploata spatiul interior atat al frigiderului, cat si al congelatorului. Daca la congelator veti avea la dispozitie trei compartimente de dimensiuni diferite, la frigider veti avea la dispozitie 3 rafturi din sticla, un compartiment generos pentru fructe si legume, un compartiment pentru produse proaspete, dar si trei suporturi pe usa acestuia.

Urmatoarea latura moderna este data de prezenta tehnologiei No Frost in cadrul sistemului de racire al frigiderului, dar si in sistemul de racire al congelatorului. Aceasta va ofera posibilitatea de a seta de la butoanele de pe usa frigiderului un nivel de temperatura pe care il considerati optim atat pentru congelator, cat si pentru frigider. Tot datorita acestei tehnologii, dar si a modului de constructie al combinei, veti mai beneficia de o autonomie de 17 ore fara curent, dar si de o capacitate de congelare de 18 kg in 24 ore. Avand in vedere ca am specificat de unele functii speciale, acest model dispune de o functie de super-racire, de o functie de super-congelare, dar si de functia vacanta pentru atunci cand sunteti plecati mai mult timp de acasa. Chiar si pretul este unul avantajos la acest model, si nu doar aspectul si functionarea.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW: Exista solutii pentru orice"

hotpoint enbgh19223fw_2.jpg
hotpoint enbgh19223fw_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro