Tehno News RO

Combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+: alegerea ideala


Nu poti sa spui ca nu ai de unde sa alegi o combina frigorifica, tinand cont de faptul ca oferta unui magazin este plina cu astfel de produse, din care poti sa alegi, dupa bunul plac, exact caracteristicile pe care ti le doresti. Un model ca aceasta combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+ poate sa indeplineasca multe dintre cerintele pe care poti sa le ai de la un astfel de aparat, de aceea, e si un produs foarte popular.

Combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


franke fcb 320 msl si a+.jpeg

Despre acest produs
Modelul de combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+ are un volum net total mare, de 274 de litri, cu un volum brut de 285 de litri. Volumul net pentru frigider este de 204 litri, iar volumul net pentru congelator este de 70 de litri. Astfel, vei avea mereu la dispozitie tot spatiul de care ai nevoie pentru a depozita aici toate produsele alimentare de care ai nevoie, fara ca lipsa de spatiu sa mai reprezinte o problema pentru tine. Atunci cand cumperi un aparat frigorific, un aspect pe care nu trebuie sa-l ignori este consumul sau de energie electrica, pentru ca aceste produse stau mereu in priza, consumand curent electric. Pentru aceasta combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+ nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece are un consum mic, de numai 0.801 de kWh in 24 de ore, ceea ce plaseaza aparatul in clasa de eficienta energetica A+.

Combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Frigiderul sau are sistem de dezghetare manual, la fel ca sistemul de dezghetare pentru congelator. Frigiderul are patru rafturi facute din sticla, patru suporturi pe usa si doua compartimente pentru fructe si legume. Congelatorul are trei compartimente. Deschiderea standard a usilor pentru aceasta combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+ se face pe partea dreapta. Fiind un aparat performant, totusi, usile sale sunt reversibile, deci, daca deschiderea catre partea dreapta nu este potrivita pentru spatiul pe care l-ai ales pentru a depozita produsul, poti sa le schimbi sensul de deschidere, catre partea stanga. Modelul are si iluminare interioara si termostat reglabil.

Dimensiunile sale sunt de 178 de centimetri pentru inaltime, 57 de centmetri pentru latime si de 55 de centimetri pentru adancime. Ca accesorii, aceasta combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+ dispune de o tava pentru gheata, dar si de doua suporturi pentru oua. Aparatul are un compresor, iar sistemul sau de racire este static. Referitor la clasele sale climatice, dispozitivul face parte din clasa climatica ST. Controlul aparatului se face manual. Un aspect foarte important atunci cand faci orice fel de investitie de genul este sa ai grija la perioada de garantie oferita – in cazul acesta, nu trebuie sa-ti faci nicio grija, aparatul dispunand de o perioada de garantie de 36 de luni.

Pentru a achizitiona aceasta combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320/MSL SI A+ ai nevoie de putin peste 3.000 de lei, de aceea, daca vrei sa te bucuri de calitatea necesara pentru o bucatarie moderna, trebuie sa te pregatesti financiar pentru un aparat care chiar se merita.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro