Tehno News RO

Combina frigorifica incorporabila Fulgor Milano FBC 342 TNF ED: aproape dar invizibila


Modul in care ne putem face viata mai usoara tine de ceea ce alegem sa facem noi, de ceea ce alegem in viata de zi cu zi dar si de elementele pe care le aducem in jurul nostru ca sa ne ajute. Cei care sunt insa atenti cu partea de bucatarie dar in acelasi timp vor sa se bucure de tot confortul si de toata utilitatea posibila, exista modalitati prin care pot sa fie si ajutati dar si sa aiba aerul dorit. O modalitate prin care sa fie realizata si partea de utilitate dar si partea estetica a unei locuinte sau a unei bucatarii este prin intermediul unor produse incorporabile, precum este si cazul lui Fulgor Milano FBC 342 TNF ED.

Combina frigorifica incorporabila Fulgor Milano FBC 342 TNF ED

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


fulgor milano fbc 342 tnf ed.jpg

Dupa cum ati observat este vorba despre alegerea unui model de combina frigorifica incorporabila, iar asta aduce cu sine nevoia unui mobilier unde sa fie asezata sau ascunsa, si care poate sa aiba ce aspect sau ce design doriti voi.

Faptul ca Fulgor Milano FBC 342 TNF ED va fi ascunsa nu este legat insa de partea de utilitate, intrucat aceasta va fi mereu acolo pentru a pastra in siguranta toate alimentele pe care le doriti sau pe care le utilizati in bucatarie.

Reluand partea de asezare si de conditionare in privinta asezarii va fi nevoie sa tineti cont de dimensiunea de 177 x 54 x 54.5 cm, dar aceasta dimensiune este una ce ofera si un congelator dar si un frigider destul de generoase pentru voi.

Combina frigorifica incorporabila Fulgor Milano FBC 342 TNF ED

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Utila fara indoiala
Posibilitatea de a pastra atat produse congelate cat si unele proaspete intr-un singur electrocasnic este ceea ce au nevoie chiar si cei cu criza de spatiu in privinta locuintei, iar cantitatea de produse ce le puteti aseza tine de volumul acesteia. Plecand de la partea de dimensiune a Fulgor Milano FBC 342 TNF ED veti avea un volum net total de 223l care este compus din frigiderul de 201l si congelatorul de 59l. In momentul in care privim la interior insa putem sa vedem si cum anume sunt aceste doua compartimente impartite, si pentru congelator veti avea un numar de 3 compartimente in timp ce pentru frigider aveti 4 rafturi dar si un compartiment pentru fructe si legume.

Tot de la partea de utilitate si functionare vom pleca si daca este vorba despre tehnologia cu care este realizata, si veti avea pentru asigurarea conditiilor de temperatura doua sisteme de racire de tip No Frost. Acestea vor fi de folos atat in ceea ce tine de eliminarea straturilor de gheata cat si in ceea ce tine de partea de curatare a Fulgor Milano FBC 342 TNF ED si intretinere, fiind prezente sistemele de dezghetare automata pentru fiecare compartiment. Daca vrem insa sa aducem temperatura la o valoare dorita mai repede, se pot utiliza functiile de super- racire sau super- congelare cu care este prevazuta combina frigorifica. Cred ca la aceasta caracteristica mai putem adauga si faptul ca nivelul de consum de energie pentru functionare este unul de 219 kWh/ an, ceea ce o pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro