Tehno News RO

Combina frigorifica incorporabila Gorenje RKI4151AWL: confortul pe primul loc


Amenajarile interioare pot fi activitatea cea mai problematica pentru multi dintre noi ,mai ales daca este vorba despre asigurarea nivelului optim de confort, si asta in ciuda unei suprafete mai reduse a locuintei. Exista multe moduri insa prin care se poate face ca totul sa fie pe placul vostru, si mai mult decat atat ca totul sa fie exact cum aveti voi in plan fara a face compromisuri in ceea ce tine de electronicele si electrocasnicele necesare unei vieti obisnuite. Una dintre modalitati insa poate fi legata de posibilitatea alegerii unei game de produse incorporabile care sa va permite sa fie asezate asfel incat fiecare centimetru din suprafata bucatariei sa fie exploatat in avantajul vostru, iar in aceasta gama se afla si combina frigorifica incorporabila Gorenje RKI4151AW.

Combina frigorifica incorporabila Gorenje RKI4151AWL

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


gorenje rki4151awl.jpg

O combina frigorifica incorporabila poate fi vazuta ca un ajutor foarte bun atat datorita posibilitatii de a utiliza un frigider si un congelator cat si datorita faptului ca poate fi asezata in functie de preferinte dar si functie de ce design vreti voi pentru bucatarie. Puteti astfel sa va bucurati de posibilitatea de a pune acest model Gorenje RKI4151AW de asa maniera incat aspectul bucatariei sa fie cel dorit sau functie de mobilierul de bucatarie pe care l-ati ales. Tot in privinta pozitionarii veti avea si gabaritul acestui model, si mai exact faptul ca veti avea o dimensiune de 114.5 x 54 x 54.5 cm, dar asta nu o face sa fie un model mai putin avantajos decat altele.

Combina frigorifica incorporabila Gorenje RKI4151AWL

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Confort si siguranta
Un produs frigorific modern este cu siguranta mult mai sigur in ceea ce tine de functionare cat si in ceea ce tine de siguranta alimentelor voastre, iar in ciuda dimensiunii mai reduse Gorenje RKI4151AW este un model potrivit pentru multe situatii. Veti putea astfel sa va ajutati de prezenta acestui model indiferent de numarul de membri ai familiei si indiferent de cat de mult timp petrecti in partea de bucatarie. O imagine mai completa in aceasta directie va poate ajuta sa va formati poate volumul net pe care il detine, fiind vorba despre unul de 214l care se imparte pentru congelatorul cu un volum de 50l si frigiderul al carui volum net este de 164l.

Privite mai in amanunt cele doua componente vin sa va ofere informatii despre faptul ca veti avea in interiorul frigiderului un numar de 3 rafturi din sticla ce pot fi asezate functie de preferinte si sunt si foarte rezistente. Suplimentar acestor rafturi mai puteti sa va ajutati si de prezenta a doua compartimente pentru fructe si legume proaspete dar si de cele 4 suporturi de pe usa. Caracteristicile pe care le prezinta congelatorul acestui model Gorenje RKI4151AW sunt legate de cele doua compartimente dar si de o capacitate de congelare de pana la 9kg in 24h. Un plus pentru cei care aleg acest model poate fi si tehnologia de racire cu care este prevazuta si care asigura o racire foarte rapida in momentul in care asezati in interior alimentele sau produsele pe care le-ati cumparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro