Tehno News RO

Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA FC: alege intelept


Nu mai e niciun secret ca, pentru a avea o bucatarie moderna, ai nevoie de o combina frigorifica pe masura, care sa indeplineasca toate cerintele pe care le ai de la un astfel de produs, fie ca e vorba de functii pentru pastrarea la rece a alimentelor, dimensiunile potrivite sau pretul cel mai rentabil. Astfel, tinand cont de factorii pe care ii consideri ca fiind cei mai importanti, iti poti alege si tu o combina frigorifica, avand in vedere trasaturile pe care crezi ca aceasta trebuie sa le indeplineasca, fara sa mai fie nevoie sa faci sacrificii, tinand cont de numarul mare de modele pe care le gasesti in orice magazin

Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA FC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


hotpoint bcb 8020 aa fc.jpg

Spre exemplu, daca vrei, poti alege modelul de combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA F C. Aceasta are un design foarte atragator, ceea ce, sigur, te va convinge sa investesti in acest model - din fericire, atractivitatea nu este singurul plus al acestui produs, asa ca te poti bucura si de mai multe caracteristici care fac ca aceasta combina sa fie una foarte buna. Un aspect foarte interesant este faptul ca modelul este incorporabil, deci, se poate introduce intr-un corp de mobila, ajutandu-te astfel sa castigi spatiu in bucatarie, deoarece, chiar si cu dimensiuni de 193.5 x 54 x 55 de centimetri (I x L x A), aparatul ar fi ocupat mult loc in bucataria ta.

Fiind incorporabil, vei castiga spatiu prin utilizarea acestui model. Modelul are culoarea alba, deschiderea standard pe partea dreapta si include iluminare interioara.

Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA FC

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


De ce sa alegi aceasta combina frigorifica Hotpoint BCB 8020 AA F C
Modelul de combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA F C are un volum net total de 296 de litri, din care 63 de litri tin de congelator si 233 de litri tin de frigider. Ca urmare, nu te vei mai plange de acum inainte de faptul ca nu ai unde sa mai asezi toate produsele alimentare, deoarece acest aparat este unul foarte spatios.

Chiar daca este spatios, asta nu inseamna ca va consuma mult curent electric. Din contra, pe an, aceasta combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA F C nu consuma decat 336 de kWh, ceea ce o plaseaza in clasa de eficienta energetica A+. Se mai remarca la acest model faptul ca afisajul este de tip LCD.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este, astfel, automat. Aici vei gasi patru rafturi din sticla si patru suporturi pentru usa, dar si un compartiment special, in care este creat un mediu propice pentru pastrarea in stare proaspata pentru cat mai mult timp a fructelor si legumelor. Congelatorul, de asemenea, are un sistem de dezghetare automat, acesta avand trei compartimente si o capacitate de congelare de sase kilograme in 24 de ore.

Cumparand aceasta combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA F C, vei simti diferenta pe care o face un produs de calitate si unul ieftin.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro