Tehno News RO

Combina frigorifica Indesit XI9 T10 X H: este alegerea ta


Alegerea unei combine frigorifice nu este neaparat foarte usoara, deoarece trebuie sa ne gandim la o multime de caracteristici pe care aceasta ar trebui sa le indeplineasca, pentru a putea sa fie pe placul nostru. Un astfel de aparat este obligatoriu pentru orice gospodarie, de aceea, trebuie sa fie ales pentru a rezista o perioada cat mai lunga de timp. Printre lucrurile pe care trebuie sa le analizezi in avans sunt dimensiunile, daca are loc in casa ta, cat de mult consuma, daca e greu de intretinut, daca are toate functiile pe care ti le doresti de la un astfel de aparat etc.

Combina frigorifica Indesit XI9 T1O X H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


indesit xi9 t1o x h.jpg

Spre exemplu, ai putea sa alegi combina frigorifica Indesit XI9 T10 X H pentru locuinta ta, deoarece aceasta sigur se va ridica la nivelul asteptarilor pe care le ai, cu atat mai mult cu cat si pretul ei este unul foarte bun. Modelul are dimensiuni de 200,1 x 60 x 72 de centimetri (I x L x A) si are culoarea argintie. Produsul e fabricat din inox, ceea ce ii ofera o rezistenta sporita in fata trecerii timpului, zgarieturilor etc. Deschiderea standard a usilor se face pe dreapta. De asemenea, aparatul are si iluminare interioara, o caracteristica tipica combinelor frigorifice moderne, de cativa ani buni.

Combina frigorifica Indesit XI9 T1O X H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Ce inseamna tehnologia No Frost
Ceea ce atrage foarte multi clienti si ii face sa fie interesati de aceasta combina frigorifica Indesit XI9 T10 X H este faptul ca dispune de sistemul de racire NO FROST, atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Tehnologia NO FROST inseamna ca aerul poate sa circule liber prin aparat. Ca urmare a acestui fapt, nu se va mai depune gheata deloc in cadrul aparatului, nici in congelator, nici in frigider, lucru care mai aduce cu sine un nou avantaj – dezghetarea combinei nu mai este necesara, in trecut, aceasta fiind o operatiune pe care trebuia sa o faci odata la cateva luni.

Volumul net total al modelului de combina frigorifica Indesit XI9 T10 X H este de 264 de litri, 160 de litri apartinand de frigider si 104 de congelator – valoarea este exprimata net. Avand un volum atat de mare, poti sa depui o cantitate mare de alimente in combina, fara sa te mai plangi de probleme cu spatiul.

In interior, combina frigorifica Indesit XI9 T10 X H are trei rafturi din sticla, un compartiment special pentru fructe si legume si patru suporturi pentru usa. Sistemul de dezghetare al acestuia este automat. Congelatorul are trei compartimente si o capacitate de congelare de 10 kilograme in 24 de ore. La fel ca partea de frigider, si congelatorul dispune de un sistem de dezghetare automat, un lucru mai rar intalnit la astfel de aparate, dar care este in avantajul tau.

Avand si un pret pe care il poti considera usor ca fiind acceptabil, nu e de mirare ca multi oameni cauta combina frigorifica Indesit XI9 T10 X H pentru a si-o cumpara, dorind sa aiba o casa moderna din toate punctele de vedere.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro