Tehno News RO

Combina frigorifica Indesit XI9 T1O X H: gatit sau nu, utilitatea conteaza


Pasionatii de gati au cu siguranta nevoie de a avea la dispozitie de o gama variata de electrocasnice pe care sa o foloseasca pentru a realiza toate retetele care le plac, sau poate pentru a reinventa unele retete din vremea bunicilor sau parintilor. Daca discutam insa despre rolul sau utilitatea pe care o poate avea o combina frigorifica atunci cu siguranta nu este vorba doar despre utilizarea de catre cei care gatesc foarte mult.

O combina frigorifica precum modelul Indesit XI9 T1O X H poate fi prezenta fara probleme in orice locuinta, si mai mult decat atat in orice bucatarie.

Combina frigorifica Indesit XI9 T1O X H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


indesit xi9 t1o x h.jpg

Utilizarea oricarui produs frigorific este aceea de a pastra, pentru un timp mai lung sau mai scurt anumite alimente, anumite mancaruri sau poate unele produse semi-preparate, insa de fiecare data acestea trebuie sa beneficieze de conditii foarte bune de pastrare. Daca alegeti pentru voi si pentru locuinta voastra un model Indesit XI9 T1O X H atunci cu siguranta aceste conditii vor fi unele deosebite si mai mult decat atat unele ideale.

La fel de deosebit va arata si bucataria sau locul in care va fi instalata, mai ales ca este un model elegant si modern, caracteristici care sunt oferite de nuanta argintie si de prezenta unui panou de afisaj digital cu touch. Trebuie sa determinam si daca este suficient acest model pentru voi si daca este suficient spatiul de care dispuneti pentru instalarea sa, iar ambele caracteristici pot fi deduse cu ajutorul gabaritului pe care il are acest model dat de dimensiunea de 200.1 x 60 x 72 cm.

Combina frigorifica Indesit XI9 T1O X H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Tot ce aveti nevoie
Cand trebuie sa gasiti cele mai bune ingrediente pentru a gati nu va fi nevoie decat sa deschideti aceasta combina frigorifica Indesit XI9 T1O X H si sa luati ceea ce considerati necesar sau ceea ce aveti nevoie. Daca este vorba despre produse congelate atunci toate alimentele voastre vor sta intr-un compartiment al carui volum net total este de 104 litri. Pentru cazul in care discutam despre frigider si despre alimentele pastrate, in acesta puteti folosi un compartiment cu un volum net total de 160 litri.

Ceea ce conteaza nu este doar volumul net total de 264 litri ci si modul in care acest volum poate fi exploatat, mai ales ca este vorba despre 3 rafturi din sticla in cadrul frigiderului, de un compartiment pentru fructe si legume, de patru suporturi pe usa acestuia iar pentru congelator de cele 3 compartimente.

Atat in cazul produselor congelate pe care urmeaza sa le utilizati cat si in ceea ce priveste alimentele proaspete puteti sa va bucurati de faptul ca Indesit XI9 T1O X H beneficiaza de o tehnologie No Frost care permite un control foarte bun asupra temperaturii interioare. Exista si o parte a functiilor pe care le aduce acest model in locuinta voastra si poate fi vorba despre functia de super-congelare sau functia de super-racire, insa toata functionarea este avantajoasa prin prisma consumului specific clasei de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro