Tehno News RO

Combina frigorifica LG GBB39SWDZ: acum mult mai usor


Nu cu mult timp in urma era mai greu sa alegeti orice produs electrocasnic doreati pentru bucataria si pentru locuinta voastra dar acum se poate vedea ca totul este mult mai usor si din punct de vedere al modelelor disponibile dar si al preturilor de achizitie. Poate fi vorba in acest caz chiar si despre alegerea unui produs frigorific pe care sa il utilizati in avantajul si in sprijinul vostru ori de cate ori este nevoie sau cand trebuie sa gatiti ceva, iar LG GBB39SWDZ poate fi folosit ca si exemplu in acest sens.

Combina frigorifica LG GBB39SWDZ

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


lg gbb39swdz.jpg

Este vorba despre o combina frigorifica ce poate fi vazuta ca un plus pentru orice bucatarie in care va fi prezenta si asta atat pentru modul in care se prezinta din punct de vedere al aspectului si designului dar si din punct de vedere functional. Veti avea de a face si veti putea sa utilizati LG GBB39SWDZ fara nici un fel de probleme si veti putea sa va bucurati si de faptul ca in ciuda nuantei preponderente de alb pe care o are aceasta duce si o tenta usor eleganta datorita manerului incorporat si afisajului si panoului de control. Pe langa aceste elemente veti avea o combina frigorifica ce va poate oferi si mai mult spatiu de stocare comparativ cu alte modele, si asta datorita unui volum net total de care dispune de 318 l.

Combina frigorifica LG GBB39SWDZ

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Mai mult si la interior
Daca pentru partea de exterior avem cateva elemente importante, acestea sunt sau pot fi legate si de ceea ce se afla in interior, si veti avea pentru inceput modul de impartire al volumului net total oferit de LG GBB39SWDZ. Veti avea pentru partea de frigider un volum net total de 223 l iar pentru congelator un volum net de 95l,care este impartit cu ajutorul a 3 compartimente plus un compartiment superior. Impartirea frigiderului se face prin intermediul celor 2 rafturi din sticla securizata, prin intermediul unuia dintre cele 3 suporturi de pe usa dar si a unui compartiment pentru fructe si legume incapator
.
Tot ca elemente si caracteristici importante interioare ale LG GBB39SWDZ veti avea sisteme de racire, si fiind vorba despre unele de tip No Frost nu putem spune decat ca se confirma faptul ca este vorba despre o combina frigorifica moderna. Prezenta acestor sisteme va ofera posibilitatea de a nu mai avea de a face cu straturi de gheata pe alimente, dar va ofera si avantajul unor sistem de dezghetare automata pentru fiecare compartiment in parte. Tot de partea moderna a acestui model si de partea de avantaje pe care le ofera mai legam si functia de super-congelare sau capacitatea de congelare de pana la 8kg in 24h, sau functia Smart Diagnosis si cea Multiflow. Cu siguranta exista si o parte a eficientei si a modului de influentare al costurilor pe care o familie le poate avea, iar asta se traduce prin consumul de energie electrica specific clasei A++ si care este determinat si de functia Holiday sau de sistemul de avertizare pentru usa deschisa.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Combina frigorifica LG GBB39SWDZ: acum mult mai usor"

lg gbb39swdz_2.jpg
lg gbb39swdz_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro