Tehno News RO

Combina frigorifica Liebherr Cnef 3515: este calitatea pe care o cautai


Renovarea bucatariei, de multe ori, implica si schimbarea unor aparate electrocasnice. Daca dispui de un aparat frigorific de foarte multi ani si observi ca nu mai da randament, e momentul sa faci schimbarea cu un aparat mai modern, care iti va transforma complet bucataria, dar te va si face sa apreciezi cat de mult s-a schimbat tehnologia in anii recenti, existand pe piata aparate care chiar se pot potrivi oricarui tip de locuinta.

Combina frigorifica Liebherr Cnef 3515

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


liebherr cnef 3515.jpg

Alege combina frigorifica Liebherr CNef 3515, daca vrei un aparat de o calitate superioara. Aceasta iti va moderniza bucataria prin aspectul ei placut si elegant, dar si felul in care vei observa aparatele electrocasnice de acum inainte, pentru ca este un dispozitiv cu adevarat special. Modelul are dimensiuni de 181.7 x 60 x 62.5 centimetri (I x L x A) si o greutate de 77.3 kilograme. Culoarea aparatului este una speciala, cea a inoxului, oferindu-i o doza de originalitate mai rar gasita in randul aparatelor electrocasnice, mai ales a celor de tip frigorific. Nivelul de zgomot produs este redus, de doar 39 de decibeli, deci, nu te va deranja nici daca ai dormi in aceeasi incapere cu el.

Combina frigorifica Liebherr Cnef 3515

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


De ce ar trebui sa alegi combina frigorifica Liebherr CNef 3515 si nu alta
Volumul net total pentru combina frigorifica Liebherr CNef 3515 este de 308 litri, ceea ce face modelul sa fie unul cu adevarat spatios, oferindu-ti destul loc, atat in partea de frigider, cat si in congelator, pentru a-ti depozita acolo toate produsele alimentare – si, eventual, chiar sa-ti mai ramana loc in plus.

Ceea ce intereseaza pe foarte multi oameni este cat de mult poate sa consume un astfel de aparat. Din fericire pentru tine, combina frigorifica Liebherr CNef 3515 nu are un consum mare de energie electrica, ceea ce o face sa fie categorisita drept un produs de clasa A++. Clasa A era, in trecut, vazuta ca fiind cea mai buna pentru aparatele electrocasnice, dar, cu timpul, au aparut modele si mai eficiente, ceea ce a dus la aparitia unor clase noi de eficienta energetica, precum clasa A++.

Frigiderul este compus din trei rafturi si trei suporturi pe usa, oferindu-ti spatiu pentru depozitarea produselor alimentare, indiferent de forma si greutatea pe care o au acestea. Timpul de reincalzire a partii de frigider din combina frigorifica Liebherr CNef 3515 este de 18 ore. Congelatorul are trei compartimente si o capacitate de congelare de 11 kilograme in 24 de ore, un volum destul de mare, ceea ce recomanda combina frigorifica Liebherr CNef 3515 ca fiind printre cele mai bune de pe piata.

IN plus, poti sa gasesti si tehnologia No Frost aici, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa realizezi anevoioasa decongelare odata la cateva luni, pentru ca prin sistemul No Frost, nu se mai formeaza gheata in congelator.

Pentru cei care cauta calitatea intruchipata, combina frigorifica Liebherr CNef 3515 ar putea sa fie raspunsul cel mai potrivit, fiind o adevarata investitie pentru caminul tau.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Liebherr Cnef 3515: este calitatea pe care o cautai"

liebherr cnef 3515_3.jpg
liebherr cnef 3515_4.jpg
liebherr cnef 3515_2.jpg
liebherr cnef 3515_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro