Tehno News RO

Combina frigorifica Liebherr ICBN 3356: calitatea tehnologiei


Alegerea unei combine frigorifice de calitate nu este greu de realizat, daca dispui de banii necesari, deoarece piata aparatelor electrocasnice s-a modernizat foarte mult in ultimii ani, devenind si foarte variata. Ca urmare, orice cerere ai de la un aparat electrocasnic, este foarte posibil ca acesta sa-l poata indeplini. Adesea, un pret mai mare indica o calitate pe masura, deci, daca vrei un model calitativ, trebuie sa dispui si de suficienti bani pentru a face achizitia.

Combina frigorifica Liebherr ICBN 3356

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


liebherr icbn 3356.jpg

O combina frigorifica de calitate: combina frigorifica Liebherr ICBN 3356
Din aceasta categorie face parte si combina frigorifica Liebherr ICBN 3356. Acest aparat este unul dintre cele mai moderne de pe piata, precum si unul dintre cele mai economice, chiar daca pretul este, poate, mai ridicat decat ai fi fost initial dispus sa cheltuiesti pentru el. Aceasta combina frigorifica Liebherr ICBN 3356 are culoarea alba, clasica pentru un aparat electrocasnic, dar toate functiile ei sunt atat de moderne, incat contrasteaza cu acest aspect. Spre exemplu, deschiderea standard are balamale interschimbabile, ceea ce face si ca usile sa fie reversibile.

Asadar, daca vrei sa asezi aparatul intr-un colt, insa deschiderea usii nu ti-ar fi permis acest lucru, poti sa schimbi deschiderea, asa fel incat aceasta sa fie cum iti doresti tu. Dimensiunile modelului sunt de 177,2 x 178,8 x 56 centimetri (I x L x A) si mai trebuie precizat faptul ca aparatul dispune si de un ventilator.

Combina frigorifica Liebherr ICBN 3356

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Pentru a-ti iesi retetele ca la carte, trebuie ca produsele sa fie si ele proaspete si bogate in vitamine, lucru pe care il poti obtine acum prin utilizarea sertarelor etanse BioFresh, care iti ofera o clima ideala pentru a se pastra prospetimea pentru cat mai mult timp posibil. Acest compartiment Bio Fresh iti ofera o temperatura care trece doar foarte putin de zero grade Celsius, iar umiditatea este pastrata in limite ideale. Ca urmare, poti sa asezi aici carnea, fructele si legumele, lactatele, pestele etc, toate acestea pastrandu-si in timp prospetimea, aromele si vitaminele – cu pana la o perioada de trei ori mai mare ca un frigider traditional.

Deoarece combina frigorifica Liebherr ICBN 3356 foloseste tehnologia No Frost, prospetimea este pastrata si mai mult, deoarece aceasta tehnologie face ca gheata sa nu se mai formeze in interiorul aparatului si nici sa nu se mai depuna pe alimente. Astfel, nu numai ca te vei bucura de un grad de calitate mai mare pentru produsele tale, dar nici nu va trebui sa mai dezgheti aparatul la fiecare cateva luni.

Aparatul are un volum net total de 242 de litri, din care 63 de litri revin congelatorului si restul frigiderului, oferindu-ti spatiu suficient pentru a-ti aseza aici toate alimentele dupa ce faci cumparaturi sau dupa ce gatesti, fara sa te mai plangi de faptul ca nu ai suficient spatiu pentru a face acest lucru.

Clasa de eficienta acordata modelului de combina frigorifica Liebherr ICBN 3356 este A++, ca urmare a faptului ca nu consuma decat 238 kWh pe an. Luand in considerare toate aceste trasaturi, aceasta este o investitie care se merita sa o faci.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Liebherr ICBN 3356: calitatea tehnologiei"

liebherr icbn 3356_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro