Tehno News RO

Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813: nota care face diferenta


Cum de regula gusturile nu se discuta, acest lucru se poate observa sau se poate aplica si in partea de alegere a electrocasnicelor pentru locuinta voastra mai ales daca este vorba si despre posibilitatea de a oferi o nota cu totul speciala. Pliindu-se pe langa aceste criterii si aceste aspecte, Liebherr StickerArt CNst 4813 poate fi acel model care sa faca diferenta sau care sa aduca aceea amprenta speciala unei bucatarii si care sa surprinda cu siguranta intr-un mod placut pe toti cei care va vor trece pragul.

Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


liebherr stickerart cnst 4813.jpg

Se poate vedea de la distanta faptul ca discutam despre posibilitatea de a avea o bucatarie si o locuinta moderna prin alegerea unui astfel de model Liebherr StickerArt CNst 4813, dar la fel poate fi vorba strict de partea de bucatarie daca vreti ca restul incaperilor sa fie din alta gama. Elementul ce face toate aceste lucruri posibile este partea frontala, iar dupa cum spune si numele este vorba despre o arta moderna data de prezenta unor stickere din game diferite si medii diferite, si zona muzicala sau cea comerciala. Trebuie totusi sa vedem si partea de combina frigorifica, si mai exact prezenta unui frigider si a unui congelator si atentia pe care o ofera pastrarii produselor si alimentelor voastre in siguranta. Veti avea posibilitatea mai exact de a utiliza un frigider cu o capacitate de 243l dar si un congelator cu un volum de 95l, si este vorba despre o capacitate de stocare suficienta pentru orice familie si nu numai.

Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Nota moderna care face diferenta
Partea de modernitate nu se limiteaza la partea frontala a celor doua usi ci si la ceea ce inseamna stabilirea conditiilor de temperatura si umiditate din interior prin prezenta unui sistem de racire No Frost, atat pentru partea de frigider cat si de congelator. Totusi, desi este foarte importanta partea de utilizare, nu trebuie sa pierdem din vedere partea de instalare, si care se leaga la randul sau si de capacitatea de stocare intrucat vorbim despre gabaritul acestui model Liebherr StickerArt CNst 4813. Veti avea de tinut cont cand veti alege locul potrivit pentru aceasta combina frigorifica de dimensiunea de 201.1 x 60 x 65.7 cm, sau daca zgomotul este problematic veti avea un nivel de 41dB.

Elementele interioare pe care le aduce Liebherr StickerArt CNst 4813 odata instalata sunt legate si de cum veti putea sa utilizati cele doua compartimente, iar congelatorul este impartit la randul sau in 3 sertare. Pentru frigider si produsele care nu vreti sa fie congelate veti avea 4 rafturi din sticla foarte rezistente ce pot fi asezate exact cum doriti, veti mai avea si 3 suporturi pe usa dar si compartimentul destinat stocarii de fructe si legume. Avand partea de tehnologie moderna ca si sistem de racire veti mai avea in acelasi timp prezent pentru fiecare dintre cele doua compartimente un sistem de dezghetare automat, dar ca sa fie totul si un plus din punct de vedere al costurilor veti avea si o pozitionare in clasa de eficienta A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813: nota care face diferenta"

liebherr stickerart cnst 4813_2.jpg
liebherr stickerart cnst 4813_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro