Tehno News RO

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws: alege clasa A+++


Daca vrei sa iti cumperi o combina frigorifica de calitate, trebuie sa te pregatesti sa cheltuiesti destul de multi bani pe ea, dar, din fericire, aceasta investitie va fi una care se merita, ce te va surprinde din toate punctele de vedre cu noua tehnologie de care dispune, dupa cum arata si aceasta combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws.

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


miele kfn 29683 d brws.jpg

Generalitati despre aparat
Aceasta combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws are un volum net total foarte mare, de 343 de litri, din care 242 de litri apartin de partea de frigider si 101 litri de partea de congelator, modelul fiind unul cu adevarat spatios. Astfel, nu vei mai avea niciodata probleme cu depozitatea de alimente, nici in frigider, nici in congelator.

Produsul acesta foloseste sistemul de racire pentru congelator de tip No Frost, un lucru foarte modern, care face aparatul sa fie usor de intretinut, pentru ca nu va mai trebui sa-i faci decongelarea niciodata, ca urmare a faptului ca aerul este lasat sa circule liber si, deci, nu se va mai forma gheata. Sistemul de dezghetare pentru frigider este automat, un alt avantaj important. Consumul energetic pe care il inregistreaza combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws in 24 de ore este de 0.507 kWh, iar, intr-un an, acesta totalizeaza 186 de kWh. Tinand cont de dimensiunile si volumul aparatului, aceste cifre sunt, intr-adevar, foarte mici, de aceea, aparatul este inclus in clasa de eficienta energetica A+++, o clasa superioara de energie.

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Afisajul acestui produs este de tip LCD. Usile sale sunt reversibile, deci, daca spatiul nu iti permite deschiderea usilor intr-un anumit sens, poti sa schimbi acest lucru, un avantaj care este de apreciat. In frigider vei gasi un compartiment special pentru legume si fructe, care le va pastra proaspete pentru o perioada mult mai lunga de timp, in timp ce compartimentarea congelatorului este foarte spatioasa, aesta avand trei compartimente.

Modelul de combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws are culoarea alb briliant, pentru a se face remarcat mai usor in orice bucatarie. Manerul usilor este integrat. Iluminarea interioara este de tip FlexiLight cu LED. In plus, termostatul sau este reglabil.

Dispozitivul acesta include foarte multe functii si siguranta. Printre cele care se merita precizate sunt functia Eco, functia de vacanta, dar si cele de super congelare si de super racire. Aparatul are si un filtru impotriva mirosurilor, Perfect Fresh Pro, reglarea digitala a temperaturii, precum si un sistem de avertizare pentru cand usa a fost lasata deschisa si un semnal de avertizare pentru cand temperaturile incep sa creasca in interiorul aparatului. Combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws are un singur compresor si un agent de racire de tip R600a. Clasele sale climatice sunt SN si T.

Nivelul de zgomot este unul mic, aparatul ajungand doar pana la 37 de decibeli.

Asadar, nu vei gasi niciun motiv care sa te faca sa nu vrei sa cumperi acest aparat, combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws fiind unul dintre cele mai bune.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Miele KFN 29683 D brws: alege clasa A+++"

miele kfn 29683 d brws_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro