Tehno News RO

Combina frigorifica Pyramis FSG 185: premium, cu diverse avantaje


Pyramis este o firma greceasca, una cu un portofoliu destul de impresionant, format din multe modele de calitate premium. Au si frigidere side by side si unele normale, combine mai scumpe sau mai ieftine, dar in general nu exagereaza cand vine vorba de pret si calitatea e intotdeauna pe masura. Pyramis FSG 185 este o combina de marime medie care se incadreaza perfect in aceasta descriere. Arata destul de bine si e echipata cu toate functiile moderne cu care cei mai multi producatori ne-au obisnuit. Si chiar daca nu e potrivita pentru familii imense, in cele mai multe locuinte se va dovedi suficienta.

Combina frigorifica Pyramis FSG 185

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


pyramis fsg 185.jpg

In primul rand, la ea se observa modul in care arata. Exteriorul este din inox si metal vopsit, ceea ce il face sa fie in acelasi timp rezistent dar si destul de atractiv din punct de vedere vizual. Este gri, dar vorbim despre un gri ceva mai spectaculos, cu un aspect metalic mai pregnant, care se distanteaza cat de cat de combinele din inox mai simple. Aparatul este dotat si cu manere, deci usile se vor deschide mai usor, dar trebuie notat si un punct negativ. Aparatul nu are niciun afisaj, ceea ce ii submineaza un pic aspectul modern. Nu este o mare pierdere, dar producatorii se puteau gandi totusi si la asa ceva.

Combina frigorifica Pyramis FSG 185

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Capacitate buna
Volumul total al combinei e de 318 l. Nu este unul iesit din comun, dar totusi, e rau daca ne gandim ca nu toata lumea cauta sa congeleze si sa pastreze mancarea pentru un anotimp intreg. Asadar, acesta este mai potrivit pentru cei care cumpara mai des si nu pentru cei care pun hrana la pastrare. Frigiderul are o capacitate de 233 l, rafturile sunt din sticla si in numar de trei (plus patru compartimente pe usa).

Ce nu mi-a placut e faptul ca are doua compartimente pentru legume si fructe, dar acestea provin din unul singur, mare si injumatatit. Apoi, ele nu sunt din sticla, ci din plastic, ceea ce nu iti da voie sa te uiti in interior.

Congelatorul e mediu, de 85 l. Are si el tot trei compartimente. Fiecare dintre cele doua mari compartimente e racit cu un sistem full No Frost si are parte de dezghetare automata, deci nu pierzi timpul cu asa ceva. Clasa energetica este A+, decenta, dar se putea mai bine. Consumul ar fi unul de 320 kw pe an, nu exagerat, dar nici cel mai mic.

Diferenta evidenta intre Pyramis FSG 185 si un aparat mai ieftin sta in materialele folosite, aici ele fiind mai bune. Design-ul este, de asemenea, un plus important. Functiile sunt cele clasice pentru orice aparat frigorific peste media de calitate. Insa unele alegeri de design interior si clasa energetica sunt mai dezamagitoare.

Nu strica experienta si combina ramane una premium, dar nici nu pot spune de ce producatorii s-au gandit la asa ceva. Una peste alta, vorbim despre un produs care merita incercat si care va imbunatati modul in care arata o bucatarie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Pyramis FSG 185: premium, cu diverse avantaje"

pyramis fsg 185_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro