Tehno News RO

Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF: pentru mai multe dorinte


Alegerea unui produs mai mare poate fi determinata si de faptul ca pune la dispozitie mai multe caracteristici avantajoase, si asta fara a mai tine cont de gabaritul pe care il are, dar in acelasi timp poate fi vorba si de faptul ca este mai generos si incapator. Poate fi astfel vorba despre alegerea unui model precum este Samsung RB33J3200SA/EF, si asta daca aveti de gand sa treceti la o noua gama de electrocasnice, si una care este moderna atat din partea de functionare cat si din partea de constructie.

Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


samsung rb33j3200sa ef.jpg

O combina frigorifica este un produs avantajos pentru voi din punct de vedere al faptului ca vine cu un frigider destul de incapator dar si de un congelator destul de generos, iar asta se transpune in posibilitatea de a avea atat produse proaspete cat si unele congelate. Cum am precizat faptul ca este vorba despre un produs mai modern si mai mare veti avea si un produs mai incapator si asta datorita faptului ca Samsung RB33J3200SA/EF are o dimensiune de 185 x 59.5 x 66.8 cm.

Aceasta dimensiune poate aduce si caracteristici mai exacte, si poate fi vorba despre faptul ca frigiderul va ofera un volum net de 230l, iar pentru partea de congelator veti avea un volum net de 98l, ceea ce este destul de bine pentru cei care au nevoie de o cantitate mai mare de alimente. De la partea de gabarit mai trebuie sa abordam inca un aspect si anume cel al asezarii in locul pe care il doriti sau in bucataria voastra, iar daca deschiderea standard spre dreapta nu este benefica din acest punct de vedere veti putea alege sa schimbati intrucat usile sunt reversibile.

Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Mai multa mancare
Faptul ca veti avea un spatiu mai mult de stocare poate insemna si posibilitatea de a gati mai mult, si asta fara a tine cont de ce tip de preparate preferati sau de ce bucatarie doriti sa abordati in activitatea culinara. Cum am vazut cat de mult loc ofera Samsung RB33J3200SA/EF pentru cele doua compartimente trebuie sa vedem si partea de cum sa utilizati acest spatiu, si veti avea pentru congelator un numar de 3 compartimente. Pentru frigider puteti sa utilizati si sa pozitionat unul dintre cele 4 rafturi din sticla securiata, unul dintre cele 4 suporturi de pe usa sau poate compartimentul pentru fructe

In cazul ambelor compartimente veti avea si beneficiul sau avantajul prezentei unor sisteme de dezghetare automate, iar asta conteaza pentru partea de intretinere, iar daca vreti sa si congelati ceva, capacitatea este de 12kg in 24h. Tot de plusuri pe care le prezinta modelul Samsung RB33J3200SA/EF veti avea sistemul de racire de tip No Frost care elimina straturile de gheata de pe alimente dar permite si stabilirea unor conditii bune de temperatura si umiditate. Tot de aceste sisteme poate fi legata si prezenta unei autonomii de pana la 20h fara curent, dar va va ajuta si eficienta energetica specifica clasei de eficienta A+ datorita unui consum de 280 kWh/an.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF: pentru mai multe dorinte"

samsung rb33j3200sa ef_2.jpg
samsung rb33j3200sa ef_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro