Tehno News RO

Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA: mult mai bun


Exista mai multe moduri prin care puteti sa va asigurati ca alimentatia voastra este mereu una sanatoasa, si mai mult decat atat prin care sa va asigurati ca veti manca echilibrat, fie ca este vorba despre voi sau poate despre toata familia voastra.

Cum nu veti avea tot timpul posibilitatea de a achizitiona alimente proaspete si produse proaspete ceea ce trebuie sa faceti este sa va ajutati de prezenta unei combine frigorifice, si care cu siguranta trebuie sa fie una moderna si performanta. Samsung RB38J7805SA poate fi cu siguranta un model de produs frigorific ce sa va ajute si care sa va faca pe plac in ceea ce priveste siguranta alimentara si nu doar in aceasta privinta.

Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


samsung rb38j7805sa.png

Veti avea in primul rand posibilitatea de a va bucura de prezenta unei combine frigorifice moderne, elegante si cu perspective de utilizare destul de lungi, asta datorita atat performantelor sale cat si datorita faptului ca este un model nou. Veti avea pentru partea de aspect elemente precum este nuanta argintie, forma si dimensiunea pe care Samsung RB38J7805SA o are dar si partea de finisaje foarte reusite sau de prezenta manerului incorporat. Pe langa asta aveti posibilitatea de a identifica inca de la prima vedere partea de afisaj digital cu care acest model vine si care se afla instalat pe usa frigiderului, iar informatiile prezentate au legatura cu temperatura din interior.

Cazul in care spatiul de care dispuneti este unul anume va permite totusi sa apelati la un astfel de model intrucat nu masoara decat 192.7 x 59.5 x 65 cm, dar mai ales vine cu usile ce prezinta o caracteristica de reversibilitate, daca deschiderea standard nu este avantajoasa pentru voi.

Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Mult mai mult
Primul lucru ce se leaga de dimensiune nu este cel al pozitionarii ci si faptul ca Samsung RB38J7805SA va ofera un spatiu de stocare pentru alimente de pana la 384 litri net total si mai exact un frigider cu un volum de 254 litri si un congelator cu un volum de 130 litri. La randul lor aceste compartimente pot fi utilizate dupa bunul plac si asta prin intermediul elementelor prezente in cadrul lor, avand pentru frigider de exemplu 3 rafturi din sticla securizata dar si un compartiment pentru fructe si legume. Pentru partea de congelator ceea ce aveti la dispozitie sunt 3 compartimente dar si o performanta a acestuia de a congela o cantitate de pana la 14 kg in 24h.

Fiecare dintre aceste compartimente are insa o tehnologie NO Frost care permite sa stabiliti cele mai bune conditii pentru alimentele voastre, dar si sa eliminati straturile de gheata din interior sau de pe alimente. Tot acestei tehnologii trebuie ii multumiti si pentru functia Holiday ce va ofera posibilitatea in cazul in care lipsiti de acasa sa va bucurati de un consum mult mai redus de energie iar daca experimentati pene de curent Samsung RB38J7805SA vine cu o autonomie de pana la 17ore.

Tot ce mai aveti nevoie sa cunoasteti este faptul ca in urma utilizarii combinei frigorifice va puteti bucura si de un consum avantajos de energie specific pentru clasa A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA: mult mai bun"

samsung rb38j7805sa_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro