Tehno News RO

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+: posibilitate de confort


Cam toate produsele pe care le alegeti cand vine vorba despre utilarea locuintei voastre au legatura cu asigurarea unui anumit nivel de confort, sau daca este vorba despre o locuinta temporara atunci de un minim de confort. In aceasta gama de produse insa se poate afla si produsul frigorific ce urmeaza a fi folosit de catre voi pentru partea de stocare a alimentelor si ingredientelor sau poate a mancarii deja gatite. Insa poate fi putin dificila alegerea acelui produs care sa se plieze foarte bine pe langa ce aveti voi nevoie, dar Star-Light CLFV-336A+ poate sa ofere cam ceea ce poate aveti nevoie.

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


star-light clfv-336a+.jpg

Un prim plus pe care il ofera acest model este partea de achizitie, intrucat nu este un model foarte scump si astfel nici investitia in partea de locuinta nu va fi mare, dar trebuie sa va ganditi ca prin comparatie cu alte modele si caracteristicile vor varia. Totusi nu trebuie sa uitam faptul ca este vorba despre o combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+, si asta inseamna ca veti avea destul loc si pentru partea de produse si alimente proaspete cat si pentru partea de produse congelate. Pentru asezarea sa in locul dorit de voi sau in locul potrivit veti avea dimensiunea acestui model, si mai exact faptul ca masoara 186 x 59.5 x 65 cm, dar cum este vorba totusi si despre un model modern veti avea si un ajutor in pozitionare. Partea de ajutor este data de faptul ca daca deschidere standard spre dreapta nu este pe placul vostru veti avea posibilitatea de a va ajuta de faptul ca este vorba despre o combina cu un sistem de usi reversibile.

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Plusul de care aveti nevoie
Cum partea de utilizare tine si de faptul ca veti avea suficient spatiu pentru alimentele si produsele utilizate de voi, veti putea sa vedeti aceste lucruri si functie de modul de compartimentare al Star-Light CLFV-336A+.

Mai exact valorile ce trebuie sa le cunoasteti sunt legate de congelatorul cu un volum net total de 106l dar si a frigiderului cu un volum net total de 230l, ceea ce poate fi cu siguranta mai mult decat in cazul altor modele. Daca privim interiorul celor doua compartimente veti putea sa vedeti si faptul ca pentru congelator puteti sa utilizati unul dintre cele 3 compartimente sau sa va ajutati de capacitatea de congelare de 4.5kg.

Pentru compartimentul frigiderului, ceea ce ofera Star-Light CLFV-336A+ este posibilitatea de asezare a unuia dintre cele 3 rafturi din sticla in functie de preferinte, dar si sa utilizati compartimentul pentru fructe si legume sau unul dintre suporturile de pe usa. In cazul ambelor compartimente insa beneficiile pot fi date si de faptul ca pentru intretinere si curatere veti avea sistemele de dezghetare automate dar si calitatea materialelor din interior. Tot ca si plus pentru voi si pentru o utilizare prietenoasa veti avea si sistemul de racire al acestui model, care este unul de tip Low Frost, ceea ce conteaza si pentru partea de eficienta energetica specifica clasei A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+: posibilitate de confort"

star-light clfv-336a+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro