Tehno News RO

Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+: mai avantajoasa decat pare


Pentru multi dintre noi cand vine vorba despre bucatarie sau despre orice alta incapere a locuintei ceea ce este mai important este designul pe care acestea il pot avea sau aspectul pe care il ofera unele produse si obiecte instalate. Daca ne referim insa strict la bucatarie alegerea produselor se poate face, sau ar trebuii sa fie facuta, mai ales dupa principiul utilitatii si al avantajelor functionale pe care le ofera un electrocasnic.

Pentru cazul in care sunteti in cautarea unui produs frigorific, pentru a fi siguri ca veti avea o alimentatie echilibrata dar si alimentele si produsele alimentare in siguranta Studio Casa COM311SA+ poate fi solutia de care aveti nevoie.

Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


studio casa com311sa.jpg

Alegerea unui asemenea model nu trebuie sa fie facuta strict dupa recomandarea unuia sau a altuia, desi in unele cazuri nu strica sa vedeti daca alte persoane ce au facut aceasi alegere sunt multumite. Ceea ce puteti face pentru inceput insa este sa vedeti daca specificatiile unui asemenea model Studio Casa COM311SA+ sunt si functie de nevoile pe care le aveti sau functie de ceea ce este important pentru voi.

Pentru inceput aveti posibilitatea de a vedea daca spatiul pe care il are bucataria voastra, sau locuinta voastra, este unul in care acest model poate fi instalat fara nici un fel de probleme. Elementul care va poate ajuta in acest sens este dimensiunea de 185 x 60 x 60 cm pe care acest model o are, dar si faptul ca vine cu o caracteristica de reversibilitate a usilor functie de dorintele voastre, sau de nevoie.

Tot de pozitionare si de integrare in aspectul bucatariei poate fi vorba si daca ne legam de culoare in nuanta de silver pe care o are combina frigorifica.

Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Avantaje pe toate frinturile
Cu siguranta exista produse avantajoase din diferite multe puncte de vedere, dar pentru o combina frigorifica Studio Casa COM311SA+ putem discuta foarte usor pentru inceput de un raport pret calitate foarte bun. Acest raport este sprijinit si de faptul ca veti avea o combina frigorifica destul de incapatoare dar care in acelasi timp este silentioasa si eficienta din punct de vedere energetic. Cu un nivel de zgomot de 40dB aceasta va fi cu siguranta foarte greu de sesizat cand va functiona iar pentru factura de curent ceea ce o va face greu de sesizat este pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+.

Elementele care pot fi considerate avantajoase, sau care pot face avantajos raportul mai sus amintit, tin si de spatiul pe care il veti avea la dispozitie pentru pastrarea alimentelor. Acest spatiu va fi unul destul de incapator, chiar si pentru o familie mai numeroasa, avand un volum net total de 210 litri pentru frigider si unul net total de 91 litri pentru congelator. La randul lor, aceste doua compartimente mai pot fi exploatate si prin intermediul celor 3 compartimente ale congelatorului sau prin intermediul celor 4 rafturi din interiorul frigiderului. Faptul ca suplimentar veti mai avea si 4 suporturi pe usa pentru unele recipiente mai mici, sau pentru sticle, sau ca veti avea un compartiment special pentru fructe si legume, nu face decat sa recomande Studio Casa COM311SA+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+: mai avantajoasa decat pare"

studio casa com311sa_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro