Tehno News RO

Combina frigorifica Tecnogas Frigo 1952: calatorie in trecut


Calatoria in timp nu este ceva posibil, sau cine stie poate nu este posibila in acest moment, dar cu siguranta exista si moduri prin care puteti sa experimentati acel aer, si asta fie ca este vorba despre modul in care alegeti sa va amenajati locuinta sau despre ceea ce vizitati. Pentru partea de locuinta exista suficiente moduri prin care puteti face ca fiecare incapere din casa sa aiba un design specific unei anumite perioade sau a unui anumit secol, si asta chiar si pentru partea de bucatarie.

Nu trebuie insa sa ne alegem si modul de gatit ori poate sa eliminam electrocasnicele de care nu avem nevoie, ci poate fi vorba despre alegerea celor potrivite pentru astfel de lucruri, si poate fi vorba si despre un model Tecnogas Frigo 1952.

Combina frigorifica Tecnogas Frigo 1952

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


tecnogas frigo 1952.jpg

Primul lucru pe care il pot vedea cei mai multi la acest model este pretul de achizitie pe care il are, dar asta nu inseamna ca este un model de colectie ci inseamna ca este o combina frigorifica de exceptie. Ca si elemente ce permit insa integrarea sa in partea de aspect interbelic al unei bucatarii veti avea designul sau, finisajele, muchiile si impresia de a fi usor curbate usile acesteia. Chiar si in ceea ce tine de manere veti putea foarte usor sa observati o asemanare a modelului Tecnogas Frigo 1952 cu cele utilizate poate de parintii sau bunicii vostri in tinerete. Sa nu uitam insa ca este vorba totusi despre o combina frigorifica, iar asta va permite sa va bucurati si de un congelator si de un frigider destul de generoase, si ceea ce ne spune asta este dimensiunea de 190 x 60 x 67 cm.

Combina frigorifica Tecnogas Frigo 1952

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Dar si viitor
Partea de asociere a Tecnogas Frigo 1952 cu trecutul tine doar de aspectul vintage pe care il are intrucat pentru utilizarea si functionarea sa este vorba despre unele caracteristici moderne, si tot aici putem pune chiar si faptul ca este un model bicolor. Prezenta nuantelor de albastru si alb sunt cu siguranta importante daca vreti sa va jucati putin cu aspectul bucatariei si culorile care vor fi prezente in aceasta.

Revenind la partea de functionare si de utilizare vom avea de analizat volumul net total de 318l, care dupa cum va spuneam este compus din congelator al carui volum este de 87l si frigiderul cu un volum de 231l.

Cum am pozitionat aceasta combina in gama moderna trebuie precizata prezenta sistemelor de racire de tip No Frost pe care le are fiecare dintre cele doua compartimente, si astfel care ofera posibilitatea de a seta ce conditii de pastrare doriti. Tot datorita acestor sisteme veti avea si posibilitatea eliminarii straturilor de gheata de pe alimente dar si prezenta unor sisteme de dezghetare automata, si mai ales un consum de energie specific clasei A+. Daca analizam mai in detaliu cele doua compartimente insa vom putea observa si faptul ca in frigider veti avea 4 rafturi si un compartiment pentru fructe si legume, iar in congelator un numar de 3 compartimente.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro