Tehno News RO

Combina frigorifica Teka NFL 430: spatiu suficient


Momentul in care trebuie sa fie alese electrocasnicele poate fi destul de problematic, si asta pentru ca veti avea de tinut cont atat de partea de gatit si de cat de multe alimente utilizati in bucatarie, cat si de partea de spatiu de care dispuneti pentru asezarea acestora. Daca pentru gatit poate fi vorba despre alegerea unui aragaz sau a unor produse incorporabile, pentru partea de pastrare a alimentelor trebuie sa va orientati spre alegerea unui frigorific mai mare sau mai mic. Pentru cei care insa au in activitatea lor culinara nevoie de produse proaspete dar si unele congelate iar cantitatea acestora este de nivel mediu, un model precum Frigorifica Teka NFL 430 poate fi exact ce trebuie.

Combina frigorifica Teka NFL 430

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


teka nfl 430.jpg

O combina frigorifica precum este acest model poate fi cu siguranta vazuta ca si un model suficient pentru orice familie, chiar si a uneia mai maricele, insa in acelasi timp va fi nevoie si de un spatiu putin mai mare pentru instalare.

Veti avea astfel nevoie de a aloca un loc unde sa incapa acest model al carui inaltime este de aproape 2m, insa in acelasi timp dimensiune vine si cu o caracteristica de capacitate de stocare mai semnificativa.

Pana la folosirea spatiului interior al acestuia trebuie sa mai vedeti si partea de aspect datorita unor caracteristici precum prezenta inoxului si a nuantei de argintiu. Tot ca si element important pentru pozitionare veti avea deschiderea usilor acestei combine frigorifice Frigorifica Teka NFL 430, insa avantajul este dat de faptul ca veti avea prezent un sistem de usi reversibile si astfel sa alegeti directia de deschidere al acestora.

Combina frigorifica Teka NFL 430

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Si eficient
Chiar daca este important cat de mult poate stoca o combina frigorifica, este la fel de important si partea de asigurare a unor conditii de temperatura optime pentru alimentele voastre. Veti avea asadar ca si caracteristica importanta pentru Frigorifica Teka NFL 430 prezenta unor sisteme de racire de tip No Frost, iar asta va ofera posibilitatea de a seta exact ce temperatura doriti in cele doua compartimente. Tot ca si caracteristici benefice aduse de aceasta combina frigorifica si de aceasta tehnologie de racire veti avea si eliminarea straturilor de gheata de pe alimente dar si intretinerea mai usoara.

Revenind la modul de asezare a produselor sau alimentelor veti avea un volum net total oferit de Frigorifica Teka NFL 430 de 340l si este compus din frigiderul cu un volum net total de 250l si congelatorul cu un volum net total de 90l.

Pentru elementele specifice celor doua compartimente veti avea si 3 rafturi din sticla foarte rezistenta, veti avea compartimentul pentru fructe si legume dar si 4 suporturi pe usa acestuia. Daca vom cobori la partea de congelator, ceea ce puteti utiliza este unul dintre cele 3 compartimente, insa partea de functionare a ambelor compartimente tine si de afisajul prezent pe usa frigiderului. Pentru a alege aceasta combina frigorifica, dar si pentru partea de pozitionare, veti mai avea poate nivelul de zgomot de pana la 40dB sau poate pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Teka NFL 430: spatiu suficient"

teka nfl 430_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro