Tehno News RO

Combina frigorifica Whirlpol BSNF 9101 OX: o alegere inteligenta


Combinele frigorifice sunt aparatele pe care ne bazam in orice bucatarie, dar, daca ai acasa un model cumparat acum cativa ani, vei fi surprins sa descoperi cat de multe s-au schimbat la aceste aparate intre timp, fiind mult mai evoluate in ziua de azi, ca dovada stand si aceasta combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX.

Combina frigorifica Whirlpol BSNF 9101 OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


whirlpol bsnf 9101 ox.jpg

Caracteristicile cele mai importante pentru combina Whirlpool BSNF 9101 OX
Modelul acesta de combina frigorifica include sistemul de racire modern No Frost pentru ambele sale compartimente, adica, atat pentru congelator, cat si pentru frigider. Volumul sau net total este de 349 de litri, din care 252 de litri tin de frigider si de 97 de litri pentru congelator.

Consumul energetic pe care il inregistreaza combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX este de 325 de kWh pe an, ceea ce incadreaza dispozitivul in clasa de eficienta energetica A+. Clasa A indica un aparat electrocasnic care are un consum mic de energie, raportat la dimensiunile si functiile sale.

Combina frigorifica Whirlpol BSNF 9101 OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Frigiderul sau are cinci rafturi din sticla si patru suporturi pentru usa. Sistemul de dezghetare este automat. Acelasi lucru este valabil despre sistem si pentru congelator. Acesta are trei compartimente si o capacitate de congelare de patru kilograme in 24 ore.

Designul acestui model de combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX este reprezentat de o culoare foarte placuta si moderna, cea a inoxului, aparatul fiind si facut din acest material. Deschiderea standard a usilor se realizeaza pe partea dreapta, manerul este orizontal integrat si iluminarea interioara este realizata cu ajutorul tehnologiei moderne.

Modelul de combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX dispune de ventilator si de suport pentru sticle. Lungimea cablului sau este de 2.45 de metri. Produsul are un compresor si face parte din clasele climatice SN – T. Autonomia sa este de 16 ore, deci, pentru aceasta perioada de timp, combina poate sa functioneze, fara sa aiba nevoie de curent electric. Nivelul de zgomot atins este de 42 de decibeli.

Dimensiunile sale sunt de 201 x 59.5 x 65.5 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 76 de kilograme. Ca orice aparat Whirlpool si aceasta combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX dispune de tehnologia al saselea simt, in acest caz, Fresh Control, care iti garanteaza ca refrigerarea se va face in conditii de umiditate perfecte in tot aparatul, ceea ce face ca alimentele sa fie pastrate proaspete pentru o perioada lunga de timp, cu pana la de patru ori mai mult ca in mod normal.

Produsul acesta a creat, alaturi de Microban, liderul pe piata pentru solutiile antibacteriene, un sistem antibacterian care filtreaza aerul. Aceasta tehnologie incredibila poate sa-ti protejeze mancarea pentru o perioada mai lunga de timp, indepartand bacteriile si mirosurile. Aparatul are si o perioada de garantie inclusa de 24 de luni, perioada pe care poti sa o extinzi. Costul de achizitionare pentru acest model de combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX este mic, de aproximativ 2.000 de lei, facandu-l unul foarte accesibil si pe care te poti baza, din toate punctele de vedere.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Whirlpol BSNF 9101 OX: o alegere inteligenta"

whirlpol bsnf 9101 ox_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro