Tehno News RO

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA: un simt dezvoltat


Exista multe moduri prin care cineva poate face ca totul sa fie mai usor, si mai ales cand vine vorba despre activitatea culinara pe care o poate desfasura din placere sau in unele cazuri din obligatie. Ceea ce poate face ca totul sa fie privit mai placut este utilizarea unei game potrivite de electrocasnice, si veti putea ajunge in fata unor modele de electrocasnice precum este si Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA. Alegerea acestui model poate fi insa legata de 6th Sense cum spune si producatorul, dar poate fi facuta si in urma unei analize destul de amanuntite in partea de caracteristici detinute de acesta.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


whirlpool bsnf 8121 ox aqua.jpg

Se poate foarte usor observa faptul ca acest model de combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA va poate aduce mult mai multe beneficii decat alte modele, si ne putem lega de nuanta argintie si de aspectul elegant si usor modern. Tot ca si element vizibil de la distanta in partea de exterior este vorba si daca facem referire la dispenserul de apa cu care este prevazuta aceasta combina si care este indispensabil in acele zile calduroase de vara. Exteriorul insa se leaga si de posibilitatea de asezare a acestui model in bucataria voastra sau in locuinta voastra, iar asta prin intermediul gabaritului pe care il are combina frigorifica si care are o valoare de 188.5 x 59.5 x 65.6 cm. Ca si in cazul altor modele, si pentru aceasta combina frigorifica trebuie sa vedeti modul de deschidere al usilor cu manere incorporabile standard spre dreapta.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Mai mult decat simturi
Va puteti baza cu siguranta pe simturi dar tot mai bine este cand aveti ceva concret ,si in acest caz este vorba despre elementele deja mentionate dar si despre disponibilitea unui volum net total de 315l pentru Whirlpool BSNF 8121 OX.

Impartirea acestui volum este intre frigiderul de 221l si congelatorul de 94l, dar acestea la randul lor pot fi privite prin intermediul modului de impartire al volumului, si veti avea pentru congelator un numar de 3 compartimente si o capacitate de congelare de 4kg in 24h. Pentru partea de frigider, ca si elemente si caracteristici interne veti avea 3 rafturi din sticla rezistenta, un compartiment generos pentru fructe si legume dar si doua suporturi pe usa, pe langa dispenserul de apa pentru recipiente mai mici.

In cazul ambelor compartimente veti putea sa va bucurati cand vine vorba de intretinere de prezenta a doua sisteme de dezghetare automata, dar mai ales de faptul ca Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA dispune de sisteme de racire de tip No Frost.

Aceasta caracteristica este cea care permite si un control electronic asupra conditiilor de pastrare dar si cea care va ajuta sa eliminati straturile de gheata de la interior sau a celor de pe alimentele voastre. Cred ca tot de acest aspect mai putem sa legam si partea de eficienta energetica specifica clasei A+ dar aici intervine mai mult ca sigur si sistemul de avertizare pentru cand lasati usa deschisa mai mult timp.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA: un simt dezvoltat"

whirlpool bsnf 8121 ox aqua_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro