Tehno News RO

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 K: gama elegantei si modernitatii


Un produs electrocasnic poate fi avantajos din mai multe considerente sau poate fi prezent in cadrul unei bucatarii datorita unor caracteristici care il scot in evidenta, iar acestea pot fi legate de partea exterioara sau de partea functionala.

Pentru cei care insa vor sa se axeze pe partea de aspect atunci puteti sa dati peste o astfel de gama de electrocasnice fie ca veti avea partea de produse dedicate gatitului sau de gama dedicata pastrarii alimentelor.

Un exemplu concret poate fi Whirlpool BSNF 8421 K si faptul ca veti avea de a face cu un model elegant si modern se poate observa de la distanta datorita designului.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 K

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


whirlpool bsnf 8421 k.jpg

Chiar daca nuanta neagra este importanta pentru obtinerea acestui aspect modern si elegant, aceasta mai este insotita si de faptul ca manerele usilor celor doua compartimente sunt incorporabile si de nuanta argintie.

Pentru a ii gasi locul potrivit insa poate veti dori, pe langa aspect, sa tineti seama si de gabaritul pe care il are sau de faptul ca Whirlpool BSNF 8421 K este o combina frigorifica a carei usi vin cu o deschidere standard spre dreapta. Tot de asezare poate conta pentru unele persoane zgomotul pe care il poate produce in timpul functionarii ,si care poate ajunge pana la o valoare de 42dB in cazul acestui model.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 K

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Modern pana la capat
Daca aspectul pozitioneaza acest model Whirlpool BSNF 8421 K in gama moderna si eleganta, la fel va face si partea de functionare sau de caracteristici functionale, si putem incepe cu ceea ce puteti gasi in interior. Veti avea pentru inceput partea de spatiu disponibil pentru stocarea tuturor alimentelor pe care le doriti, fie ca este vorba despre unele proaspete sau despre unele congelate, iar asta prin intermediul congelatorului cu un volum net de 97l sau a frigiderului cu un volum net de 222l.

Cunoasterea in detaliu a acestor elemente interioare este posibila si prin analiza modului de utilizare a spatiului, si veti avea pentru congelator un numar de 3 compartimente iar pentru frigider un numar de 4 rafturi din sticla foarte rezistenta. Pentru recipiente mai mici ca si dimensiune veti avea unul dintre cele 3 suporturi de pe usa iar pentru fructe, legume sau poate ciuperci proaspete veti avea partea de compartiment destul de incapator pentru asta. Intre toate elementele pe care le detine Whirlpool BSNF 8421 K, ceea ce poate fi cu adevarat foarte important este sistemul de racire de tip No Frost care ajuta atat la partea de eliminare a straturilor de gheata dar si la partea de intretinere prin sistemele de dezghetare automata. Tot de aceasta tehnologie mai putem sa legam si partea de functii pe care le ofera acest model de combina frigorifica, si este vorba despre functia de super-congelare, sistem antibacterian sau sistemul de avertizare pentru usa deschisa. Daca aceste elemente nu sunt suficiente pentru a va convinge veti mai avea si iluminarea interioara de tip LED dar si pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro