Tehno News RO

Compresor Fini AMICO 50/SF2500


Potrivit pentru orice
Nu toata lumea poate spune ca este un profesionist intr-un anumit domeniu si nu tot timpul cand trebuie realizat ceva sau remediat ceva aveti posibilitatea de a apela la cineva sau poate la o firma ceea ce poate determina si munca proprie sau interventia proprie. Pentru a va bucura de posibilitatea de a lucra fara probleme si pentru a avea aceasta posibilitate indiferent de ceea ce doriti sau de ceea ce se intampla este nevoie de prezenta unor scule sau echipamente. Intre acestea se poate incadra si un compresor Fini AMICO 50/SF2500, iar asta fara a fi o probleme pentru voi sau pentru cei care il vor utiliza daca nu sunteti beneficiarul achizitiei sale.

Compresor Fini AMICO 50/SF2500

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


fini amico 50 sf2500.jpg

Desi in privinta designului ceea ce va lua privirile este nuanta rosie a acestuia dar si designul ergonomic pe care il are, acesta permite o manevrare dar si o utilizare foarte avantajoasa si una foarte usoara chiar daca nu aveti foarte multe cunostinte in privinta acestui domeniu. Ca si structura este vorba despre una clasica in care butelia este fixata pe un cadran alcatuit din doua roti si un suport, iar pe partea superioara a buteliei avem motorul si compresorul sau manerul pentru a il apuca pentru transport. Daca vreti sa il puneti in functiune nu trebuie sa va faceti griji intrucat Fini AMICO 50/SF2500 nu este un model care sa plece la plimbare avand o stabilitate foarte buna.

Compresor Fini AMICO 50/SF2500

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Utilizat dupa dorinte
Fiind pozitionat in gama de produse destinate pentru uz rezidential asta nu inseamna ca Fini AMICO 50/SF2500 este un model limitat in ceea ce priveste utilizarile, mai ales ca prezinta caracteristici destul de avantajoase pentru o gama variabila de utilizari. Primul element care prezinta aceasta latura a acestui model este portabilitatea pe care o prezinta si usurinta cu care poate fi manevrat si trasnportat unde este nevoie. Dupa acest lucru este vorba despre partea de alimenatre a motorului acestui model, fiindca este vorba despre un motor cu o putere de 1500W si ce se poate alimenta fara probleme de la o sursa de curent de 230 V.

Dupe ce a fost conectat la o priza puteti vedea ceea ce este capabil sa faca acest compresor sau mai bine spus ceea ce poate face motorul electric monofazat ce echipeaza acest compresor Fini AMICO 50/SF2500. Cei 2 CP va ofera posibilitatea de a avea o presiune de lucru de 8 bar dar si un debit de aer de 115 l/min, iar asta in ideea in care capacitatea buteliei este una de 50 litri.

Nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care aveti unele sarcini ce impun o functionare indelungata a acestuia mai ales pentru ca este prevazut cu o protectie termica resetabila manual sau cu unele aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiuloasei. In categoria elementelor de siguranta, intrucat si acestea sunt destul de importante, intra regulatorul de presiune cu citire directa si cupla rapida, dar si prezenta unui manometru pentru presiunea din butelie si supapa de siguranta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Compresoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro