Tehno News RO

Compresor Stager HM-V-0.6/370L: ideal pentru orice gospodarie


Stim ca alegerea unui compresor de aer nu este una la fel de simpla ca alegerea unui telefon, spre exemplu. Insa mai stim ca nici nu e o misiune imposibila, si ca fiecare functie a compresorului are rolul sau bine definit, pe care tu, ca si beneficiar trebuie sa-l intelegi de la bun inceput. Asta ca in final, sa iei decizia de cumparare cea mai buna.

Compresor Stager HM-V-0.6/370L

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


stager hm-v-0.6 370l.jpg

Compresor de aer cu piston sau portabil? Cu un volum mare sau mai mic? Dar oare ce greutate e mai avatanjoasa si de ce? Probabil acestea sunt o parte din intrebarile pe care le ai cand iti cauti un compresor de aer. Desigur, raspunsul este ca nu exista un compresor ideal, ci doar unul potrivit fiecaruia, in functie de nevoi, preferinte si buget.

Compresor Stager HM-V-0.6/370L

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Daca incerci sa gasesti un compresor cu ulei si nu esti sigur ce sa alegi, iti prezentam modelul STAGER HM-V-0.6/370L. Este un compresor performant, silentios si potrivit pentru uzul general. Din fericire, firma Stager este o marca cunoscuta pentru echipamente avansate, cu o calitate inalta, la fel ca si acest compresor.

Despre STAGER HM-V-0.6/370L
STAGER HM-V-0.6/370L se incadreaza in categoria compresoarelor industriale, destinate aplicatiilor mari, profesionale, cum sunt sculele din vulcanizari, service-uri auto sau dispozitive de ridicat si transportat. Are o putere mare de 4.1 kW

Motor trifazat performant
Motorul constituie sufletul oricarui compresor de aer, iar el trebuie sa aiba anumite configuratii pentru o buna functionare. Compresorul de fata este prevazut cu un piston actionat de un motor electric, trifazat, care atinge standarde inalte. Detine un singur cilindru si are o turatie de 950 rpm si o presiune a aerului de 8 bar. In ceea ce priveste capacitatea rezorvorului, acest model dispune de un rezervor generos de 370l.

Durata de viata mare
Este un compresor fiabil, adica prezinta siguranta in functionare, ca tu sa nu iti faci griji de nimic altceva si sa poti fi concentrat pe a-ti rezolva treaba, lasand functiile avansate sa-ti asigure performante. Materialul folosit la confectionarea acestui compresor este otelul, de o duritate si rezistenta foarte crescuta. Asta ii asigura un design robust si o durata de viata mare, facand fata utilizarilor extrem de dure.

In ceea ce priveste dimensiunile, STAGER HM-V-0.6/370L are o lungime de 1580mm, o latime de 580 si o inaltime de 1100 mm, ceea ce il face usor de depozitat, ocupand un spatiu restrans. Greutatea este de 212 kg, iar pentru a-l deplasa in siguranta si cu usurinta, vine cu rotite gonflabile. In concluzie, compresorul de aer STAGER HM-V-0.6/370L are un motor performant, o putere mare, rezervor generos si constructie robusta, care conduce la o durata mare de viata, deci tu te poti bucura de el o perioada indelungata. Toate aceste caracteristici il plaseaza cu succes in categoria compresoarelor profesionale si inovatoare, foarte folositoare in orice gospodarie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Compresoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro