Tehno News RO

Congelator Arctic ANC135+: Locul unde numele si calitatea se intalnesc


Numele de Arctic a ajuns in caminele romanilor de ani buni, insa nu doar numele a ramas ci si calitatea cu care brand-ul acesta se lauda. Arctic ne-a aratat ca un congelator nu trebuie sa aiba un pret foarte mare si sa vina de peste oceane. Acesta este si cazul congelatorului Arctic ANC135+, la un pret foarte convenabil avand in vedere opțiunile oferite.

Congelator Arctic ANC135+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


arctic anc135+.jpg

Arctic ANC135+ este o alegere grozava daca ceea ce va doriti este combina frigorifica la un pret facil, cu dotari, functii si tehnologii moderne, toate acestea intr-un produs util. Aspectul placut al congelatorului este vizibil atat la exterior cat si in interior, lucru dovedit de aliajele de inalta calitate din care este conceput.

Congelator Arctic ANC135+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Are o capacitate de stocare de pana la 117 litri net, destul de incapator dar si economic in acelasi timp, fiind incadrat in clasa de consum A+, cu un consum energetic de 200 kWh/an si 0.54 kWh/luna.

O compartimentare eficienta
In interiorul congelatorului veti observa o organizare intr-un stil clasic, dar cu un spatiu considerabil. Avand 3 spatii de compartimentare si gandit pentru stocarea produselor de variate dimensiuni, alimentele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii favorabile. Compartimentul Fast Freeze XL de capacitate va oferi cea mai buna eficienta de congelare pentru acele momente in care doriti un produs alimentar sa treaca repede si eficient prin procesul de inghetare, fiind pozitionat pe nivelul cel mai sus. Acest congelator ANC135+ de la Arctic prezinta o capacitate de inghetare de 10 kg/24 h.

Congelatorul are numeroase dotari moderne printre care enumeram functia de super-congelare in care congelatorul se va folosi de intreaga sa capacitate energetica pentru a va pastra alimentele intr-un timp util, beneficiaza de un sistem antibacterian, ceea ce inseamna ca produsele alimentare vor fi ferite de procesul alterarii, cu un sistem de avertizare usa-deschisa, fiind notificat in cazul in care usa acestuia ramane deschisa. Usa are o deschidere standard, pe partea dreapta, dar poate fi mutata cu usurinta pe partea stanga pentru a va oferi confortul necesar depozitarii. De asemenea, congelatorul vine in dotare si cu o tava de gheata.

Congelatorul Arctic AnC135+1 are un singur compresor, ceea ce, pentru unii, poate parea putin dar nu este si cazul acestui produs, deoarece clasa climatica SN-T este net superioara iar alimentele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii excelente de racire. Congelatorul are o viata autonoma de aproximativ 18 ore, ceea ce inseamna ca il veti putea scoate din priza oricand fara sa pierdeti prospetimea alimentelor. Greutatea de 34 kg este surprinzatoare pentru un congelator de dimensiuni medii, dar in acelasi timp ofera o mobilitate ce nu toate congelatoarele o ofera.

In ceea ce priveste zgomotul pe care il emite, nu trebuie sa va faceti griji. Arctic s-a gandit si la acest aspect si a construit un produs silentios, cu un sunet ce nu depaseste 42 dB. Fie ca doriti un congelator pentru a-l depozita in bucatarie sau in oricare alt loc pe care il considerati dumneavostra potrivit, congelatorul Arctic ANC135+ este aici pentru va face experienta pastrarii alimentelor la inghet una placuta, de fiecare data.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Congelator Arctic ANC135+: Locul unde numele si calitatea se intalnesc"

arctic anc135+_2.jpg
arctic anc135+_3.jpg
arctic anc135+_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro