Tehno News RO

Congelator Liebherr Confort GP 2733: Alimente mereu sigure


Gatitul poate fi o pasiune sau poate fi o obligatie, insa de multe ori pastrarea alimentelor in siguranta nu tine numai de modul in care o persoana percepe gatitul si nici de cat de des aceasta trece pragul bucatariei. Indiferent de activitatea pe care o desfasurati, de modul in care gatiti sau chiar si in cazul in care nu gatiti voi, dar desfasurati o activitate ce implica necesitatea unor alimente sau a unor temperaturi scazute, un congelator poate fi necesar. Alegerea unui astfel de model potrivit pentru voi sau pentru activitatea voastra poate fi insa adevarata problema, iar asta va poate face sa ajungeti si in fata unui model de congelator Liebherr Confort GP 2733.

Congelator Liebherr Confort GP 2733

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 mai 2018


liebherr confort gp 2733.jpg

Chiar daca este vorba despre un produs electrocasnic, asta nu inseamna ca utilizarile sale sunt strict cele care implica bucataria si activitatile casnice, intrucat Liebherr Confort GP 2733 poate fi un model foarte bun si pentru a deservi un laborator, de exemplu. Chiar si pentru cei care au activitati in domeniul comercial al produselor congelate, acest model poate fi o varianta foarte buna si o varianta optima, fie ca este vorba despre aspect sau despre functionarea sa. Pentru a putea evalua acest model din perspectiva functionala, ceea ce puteti face este sa va ajutati de caracteristicile gabaritice pentru a-i gasi locul potrivit si este vorba despre dimensiunea de 164.4 x 60 x 63.2 cm. Chiar daca putem spune ca este destul de generos ca si spatiu de depozitare a alimentelor, asta nu inseamna ca nu ofera o flexibilitate in alegerea locului potrivit pentru instalare. Faptul ca Liebherr Confort GP 2733 beneficiaza de o caracteristica de reversibilitate a usii daca deschiderea standard spre dreapta nu este avantajoasa, este poate elementul care il face si mai eficient si poate si mai de dorit.

Congelator Liebherr Confort GP 2733

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 mai 2018


Un model mai mult decat potrivit
In ciuda nuantei clasice de alb pe care o are, trebuie sa stiti ca nu este vorba despre un model clasic, iar Liebherr Confort GP 2733 este cu siguranta un model care poate surprinde mai ales datorita functiilor pe care le ofera. Veti avea astfel posibilitatea de a alege fie functia de super-congelare, functia SuperFrost, dar si sa optati pentru cea de SmartFrost sau functia FrostSafe, iar prezenta unui sistem VarioSpace va poate ajuta in ceea ce priveste utilizarea spatiului.

Ceea ce se urmareste la majoritatea produselor frigorifice, fie ca este vorba despre un congelator sau despre alte modele, este capacitatea de stocare pe care o au, iar in acest caz este vorba despre un volum net total de 226 l. Acest volum net total este insa unul care poate fi exploatat cu unul dintre cele 7 compartimente pe care congelatorul Liebherr Confort GP 2733 le ofera.

Toate aceste compartimente pot depozita tot ceea ce considerati necesar, dar un lucru ce poate fi cu siguranta in avantajul oricarui utilizator este autonomia de pana la 28 de ore fara energie electrica. Daca este vorba insa despre capacitatea de congelare, atunci cele 22 de kg in 24 ore vor fi suficiente pentru a putea fi siguri de eficienta sporita pe care o are.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 25 mai 2018 la:Galerie foto: "Congelator Liebherr Confort GP 2733: Alimente mereu sigure"

liebherr confort gp 2733_2.jpg
liebherr confort gp 2733_3.jpg
liebherr confort gp 2733_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro