Tehno News RO

Cumpara-ti Rovinieta online la cele mai mici preturi


Cei care se afla pe ultima suta de metri in ceea ce priveste organizarea concediului de odihna, stiu ca o atentie deosebita trebuie acordata mijlocului de transport cu care au decis sa plece la drum. In cazul in care autoturismul este alegerea finala, pe langa reviziile de ultim moment la directie, frani si lumini, trebuie sa va amintim si de partea de acte, la fel de importanta atunci cand vine vorba de condus fara stres.

Rovinieta Online la Cel Mai Mic Pret.

Vezi Oferta valabila astazi, 21 noiembrie 2019


rovinieta.jpg

Iar dintre cele mai importante acte pe care trebuie sa le aveti la dumneavoastra, cu perioada de valabilitate inca in termen, se afla certificatul de inmatriculare cu ITP-ul valabil, asigurarea obligatorie RCA si nu in ultimul rand rovinieta, document care nu trebuie sa lipseasca niciunui conducator auto care iese cu autoturismul din orasul de resedinta.

Cel Mai Bun Pret la Roviniete Online.

Vezi Oferta valabila astazi, 21 noiembrie 2019


Ce reprezinta rovinieta?
Desi majoritatea conducatorilor auto stiu despre ce este vorba, exista si o multime de soferi care sezonul acesta vor iesi pentru prima data din orasul in care locuiesc, si carora nu le-a fost necesar, pana acum, un asemenea act. Acestora care, din nestiinta sau ignoranta, uita de importanta de a avea la ei rovinieta atunci cand pleaca in concediu cu autoturismul, ne vom adresa in randurile ce urmeaza. Rovinieta reprezinta dreptul de folosire a retelei de drumuri publice nationale din Romania, contra unei taxe stabilite prin lege, dar pentru care in functie de locul de unde o achizitionati puteti beneficia de anumite discount-uri. Dovada detinerii si valabilitatii acestui act il reprezinta fie un abtibild care contine perioada de valabilitate precum si numarul de inmatriculare al autoturismului pentru care a fost achizitionata rovinieta, fie, in cazul celei electronice, dovada achitarii acesteia inregistrata in cadrul bazei de date a SIEGMCR. Tarifele sunt diferite in functie de tipul de masina, masa maxima autorizata si alte criterii, valoarea totala a taxei fiind calculata electronic prin intermediul unor programe autorizate.

De unde pot cumpara rovinieta?
Aceasta taxa de drum poate fi platita la anumite statii PECO precum si la orice alt distribuitor autorizat. Avand in vedere ca multi dintre noi prefera sa se stie cu toate actele in regula inca dinaintea parasirii domiciliului pentru un ultim plin cu combustibil, dar si din cauza faptului ca de multe ori baza de date a distribuitorilor fizici autorizati nu functioneaza cum trebuie, fiind nevoie uneori de asteptare minute intregi sau chiar cautarea unui alt distribuitor care are acces la baza de date pentru eliberarea rovinietei, cel mai usor si sigur mod de a plati aceasta taxa de drum este prin mediul online.

Printre cele mai mari discounturi la achizitionarea online, si nu numai, a rovinietei le puteti gasi doar la eMAG. Aici ai posibilitatea de a-ti calcula valoarea de plata inainte de finalizarea achizitiei, alegerea perioadei pentru care doriti achizitionarea rovinietei, putand opta intre o zi, 7 zile, o luna, jumatate de an sau un an, in functie de nevoile ulterioare. Evident ca discount-ul va fi mai mare cu cat perioada de valabilitate va fi mai mare. Achizitia este simpla, pasii, care trebuie urmati, fiind intuitivi.

Nu va trebui sa asteptati la cozi nesfarsite si nici nu veti avea parte de blocari ale bazei de date astfel incat sa trebuiasca sa pierdeti timp si bani pentru a merge in alta parte. La eMAG totul e simplu, preturile sunt printre cele mai bune, iar dupa completarea datelor personale si ale autoturismului, in cateva minute rovinieta va va veni direct in casuta de email, dumneavoastra ramanandu-va doar sa o printati, sau nici macar, avand in vedere ca este vorba de o rovinieta electronica.

Vezi Ofertele si Reducerile eMAG

valabile doar astazi, 21 noiembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro