Tehno News RO

Cuptor cu microunde Beko MOF23110X: gateste rapid


Cuptorul cu microunde ne este de real ajutor in locuinta, pentru ca ne ajuta sa gatim mai repede orice produs, sa dezghetam produsele congelate etc, totul, fara sa depui niciun efort, ci doar printr-o simpla apasare de buton. Preturile pentru aceste aparate variate, dar, daca vrei un model mai ieftin, un aparat ca acest cuptor cu microunde Beko MOF23110X este perfect, pentru ca are multe atribute moderne si un pret rezonabil.

Cuptor cu microunde Beko MOF23110X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


beko mof23110x.jpg

Caracteristicile si functiile aparatului
Acest cuptor cu microunde Beko MOF23110X are o capacitate mare, de 23 de litri, lasandu-te sa gatesti produsele alimentare chiar si in vase mari, fara sa ai vreo problema din acest punct de vedere. Puterea cuptorului este de 800 W.

Panoul de comanda este electronic si afisarea utilizata este de tip digital.
Aparatul include si un grill, pentru a te ajuta sa gatesti mai usor.

Cuptor cu microunde Beko MOF23110X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Ca functii, acest dispozitiv se bucura de opt programe, dezghetare, reincalzire, ceas, timer, protectie pentru copii si cinci nivele de putere. Tinand cont de perioada pe care o ai la dispozitie, poti sa alegi unul dintre cele cinci nivele de putere care iti stau la dispzoitie in acest cuptor cu microunde Beko MOF23110X - cu cat vrei sa gatesti mai repede un aparat, cu cat nivelul de putere trebuie sa fie setat pentru a fi mai mare. Protectia pentru copii este foarte importanta daca ai copii mici, deoarece, poti sa-i lasi sa se joace prin bucatarie, fara sa iti fie frica de faptul ca vor atinge aparatul, dereglandu-l sau stricandu-l. De asemenea, functia de dezghetare e foarte utila oricui, pentru ca te lasa sa dezgheti o cantitate mare de mancare, mult mai rapid, fara sa mai fie nevoie sa astepti ore intregi pentru acest lucru sau sa te temi ca folosind aparatul o vei gati partial. Timerul, care este digital, te va lasa sa stii mereu cat timp ai la dispozitie pana cand mancarea pe care o gatesti si-a terminat programul.

Dimensiunile sale sunt de 48.5 x 40.1 x 28.8 de centimetri (W x D x H). Acest cuptor cu microunde Beko MOF23110X are culoarea argintie si e facut din inox, material rezistent si care se curata usor. Ca accesorii, dispozitivul se bucura de un suport rotund mare, cu un diametru de 27 de centimetri, pentru a oferi suportul necesar vaselor in care dezgheti, incalzesti etc mancarea. Produsul are un aspect foarte modern, datorita inoxului, a unui aspect de oglinda pe care il are usa, precum si datorita designului simplu, dar de efect.

Modelul de cuptor cu microunde Beko MOF23110X dispune de functia speciala Auo Cook, care te lasa sa alegi din meniu tipul de aliment pe care vrei sa-l prepari.

Printre acestea se numara supa, carne, cartofi, legume, pui, peste, carne alba sau bauturi calde. Dispozitivul are inclusa o perioada de garantie de 36 de luni, perioada pe care poti sa o extinzi. De asemenea, modelul are si un cost de achizitionare foarte mic, de aceea, daca ti-l doresti, modelul de cuptor cu microunde Beko MOF23110X este perfect pentru casa ta, fara indoiala.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro