Tehno News RO

Cuptor cu microunde Gorenje MO21MGE: o solutie pentru cand timpul nu te ajuta


Modurile in care te poate ajuta un cuptor cu microunde sunt multiple, dar printre cele mai importante sunt cele legate de incalzirea si asigurarea unei mese calde atunci cand nu ai foarte mult timp la dispozitie sau nu doresti sa astepti foarte mult timp. Astfel de produse sunt insa multiple, iar alegerea celui mai potrivit se poate face dupa o studiere foarte atenta a ofertelor prezente pe piata, un model care il puteti lua ca si referinta fiind Gorenje MO21MGE.

Cuptor cu microunde Gorenje MO21MGE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


gorenje mo21mge.jpg

Comparat cu alte produse similare, acest model este unul care se incadreaza in aspectul clasic cu o forma paralelipipedica si cu o combinatie a culorii metalice cu nonculoarea negru. In partile laterale ale acestuia veti putea gasi orifici pentru aerisire si ventilare a cuptorului cu microunde, iar partea din fata este cea care ne va oferi cele mai multe detalii de control si de operare. Inafara de usa cu deschidere standard spre dreapta, acest model are prezente doua butoane rotative,cel din partea superioara pentru setarea nivelului de incalzire sau a zonei incalzite, iar cel din partea de jos ce permite setarea unui timp aferent pregatirii sau incalzirii alimentelor. Pentru partea de incalzire, aveti la dispozitie cinci trepte de temperatura, dar si posibilitatea de a selecta o incalzire cu ajutorul grill-ului. Daca timpul maxim de 35 de minute nu este suficient pentru a obtine rezultatele dorite, puteti sa resetati temporizatorul sub care mai este dispus si un buton pentru deschiderea usii.

Cuptor cu microunde Gorenje MO21MGE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Mai multe posibile utilizari
Partea de functionare este in principal cea de incalzire a alimentelor in momentul in care vreti sa va bucurati de o mancare calda intr-un timp foarte scurt, dar in acelasi timp cu ajutorul acestui model va veti putea bucura si de pregatirea unei mese bogate datorita prezentei incalzitorului cu grill care va ajuta sa obtineti o crusta foarte bine rumenita a alimentelor care le doriti facute la grill. Acest cuptor poate fi o solutie perfecta si in momentul in care vreti sa preparati anumite alimente semipreparate sau sa dezghetati unele produse congelate deoarece a doua treapta de incalzire a acestuia poate fi utilizata in scopul dezghetarii ingredientelor necesare pregatirii unei mese imbelsugate. Indiferent de optiunea pe care o aveti privind utilizarea, modelul dispune de o capacitate de 21litri care limiteaza capacitatea preparatelor sau dimensiunea vaselor folosite in acesta, dar trebuie sa mai tineti cont si de diametrul de 24.5cm a vasului suport. In materie de intretinere a acestui produs, veti beneficia si aici de un ajutor, mai ales ca materialul folosit la interior este inoxul, iar tehnologia UCD (usa ultra rece) folosita pentru usa acestuia este cea care se va asigura de protectia utilizatorului impotriva unor eventuale arsuri.

Produsul acesta, daca este sa il analizam, poate avea un pret ce pare cam mare,insa, analizand atat rezultatele utilizarii, cat si celelalte caracteristici, nu veti face decat sa va decideti cu privire la achizitia sa sau nu. Daca veti opta pentru a-l cumpara, trebuie sa ii asigurati un spatiu de 46 x 34 x 29cm, iar manevrarea este conditionata de greutatea de 12.5kg.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Cuptor cu microunde Gorenje MO21MGE: o solutie pentru cand timpul nu te ajuta"

gorenje mo21mge _2.jpg
gorenje mo21mge _3.jpg
gorenje mo21mge _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro