Tehno News RO

Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM201INB: gateste mereu mai eficient


Unul dintre produsele care se numara de foarte mult timp de popularitate in Statele Unite si in Vestul Europei si de cativa ani, si in Romania, este cuptorul cu microunde, aparat electrocasnic pe care il folosim foarte multi dintre noi in ziua de azi, de parca ar fi o parte integranta a casei noastre de zeci de ani. Succesul cuptoarelor cu microunde se datoreaza faptului ca acestea pot sa prepare ori sa dezghete mancarea mult mai repede ca aparatele de gatit traditionale, fiind asadar eficiente, dar si economice.

Cuptor incorporabil Gorenje BM201INB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


gorenje bm201inb.jpg

Ce cuptor cu microunde s-ar potrivi in casa ta
De exemplu, daca te uiti la acest cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM201INB, in primul rand, ii vei aprecia designul remarcabil. Produsul are unul dintre cele mai elegante designuri pe care le poate avea un aparat electrocasnic, deci, ca atare, se potriveste cel mai bine intr-o bucatarie care are un anumit stil mai elegant. La acest lucru contribuie atat culorile sale (negru si maro), dar si look-ul general, care este foarte placut estetic. Panoul sau de comanda se afla in partea stanga si este foarte usor de folosit.

Modelul de cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM201INB are o capacitate de 20 de litri. Tipul de afisare, dar si panoul de comanda sunt electronice. Puterea cuptorului este de 1250 W. Aparatul include si un grill, care are o putere de 1000 W. Latimea de incorporare pe care o are dispozitivul este de 56 – 56.8 de centimetri. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 38.8 x 32.4 de centimetri.

Cuptor incorporabil Gorenje BM201INB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


Ca functii, acest cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM201INB are un numar de sase programe, printre care se numara dezghetarea, reincalzirea, timerul, ceasul, protectia pentru copii si un semnal sonor. Modelul are sase nivele de putere. Ca accesorii, aparatul are un suport rotund care are un diametru de 24.5 de centimetri.

Datorita combinatiei dintre microunde si grill, vei putea sa obtii cea mai buna crusta, fara nicio problema. Grillul se combina cu microundele, facand prepararea ori prajirea mai rapida, in mod special pentru pizza ori felii de carne mai mici. Dupa ce a trecut prima parte a procesului de gatire, modelul de cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM201INB iti va aminti sa intorci mancarea, facand astfel prepararea sa fie uniforma si crusta devenind perfecta.

Incalzitorul de tip grill poate sa fie folosit si pentru a rumeni o serie de alimente, oferindu-le astfel o crusta delicioasa. Mai ales combinandu-le cu microundele, vei putea obtine o mancare nu doar buna, dar si foarte repede preparata. Pe langa designul sau foarte atractiv si functiile moderne de care dispune, modelul de cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM201INB are si un pret foarte accesibil, numarandu-se printre cele mai bune cuptoare cu microunde ieftine de pe piata la ora actuala, reusind sa imbine atat designul placut, cat si functiile moderne si pretul mic, oferindu-ne, la urma urmei, exact ceea ce ne dorim de la un astfel de aparat electrocasnic.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro