Tehno News RO

Cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMG20BFH: pentru usurinta in gatire


Cuptoarele cu microunde se pot imparti in mai multe categorii, insa, unul dintre criteriile cele mai importante se refera la locul in care vei amplasa aparatul. Astfel, acestea se impart in cuptoare cu microunde standard si cele care sunt incorporabile.

Prima varianta este cea clasica, ce se poate amplasa oriunde in bucataria ta, in timp ce al doilea tip trebuie sa fie incadrat in mobilierul din bucatarie, ceea ce ii ofera camerei un aspect mai placut si mai modern, fiind, in acelasi timp, si mult mai practic, din mai multe puncte de vedere.

Cuptor cu microunde Hansa AMG20BFH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 10 iulie 2020


hansa amg20bfh.jpg

Din aceasta categorie face parte si modelul de cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMG20BFH. Acesta are un design foarte atractiv si modern, care se va integra usor in orice bucatarie. Avand si culoarea neagra, acest model are o doza de unicitate, rar gasita in astfel de aparate. Panoul sau de comanda este amplasat in partea stanga si este foarte usor de folosit. Avand un afisaj cu LED, poti sa cureti foarte usor panoul de comanda, care iti prezinta si care este durata de preparare. Dimensiunile aparatului sunt de 452 x 333 x 304 milimetri (W x D x H), iar greutatea sa este de 12,7 kilograme. Ca accesorii, aparatul are un suport rotund cu un diametru de 24,5 de centimetri, pe care poti sa amplasezi orice vas pentru a gasi, decongela etc. mancarea preferata. Aparatul are un cablu cu o lungime de un metru.

Cuptor cu microunde Hansa AMG20BFH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 10 iulie 2020


Afla detalii despre acest cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMG20BFH
Modelul de cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMG20BFH are un grill din quartz de 900 de wati, care se dovedeste a fi grozav daca vrei sa te delectezi cu preparate prajite. Timpul de care ai nevoie pentru a prepara aceste tipuri de mancaruri este mai scurt ca atunci cand trebuie sa utilizezi un grill clasic. Functia de combigrill te lasa sa pregatesti orice tip de mancare specific folosind grill-ul, precum si microundele. Tinand cont de functia de setare a puterii de care dispune grill-ul, poti sa-l folosesti pentru a prepara carne de pasare, cartofi copti, orez etc. Ca plus, mancarea se va incalzi foarte rapid si bine si deasupra sa se va forma o crusta apetisanta si crocanta.

Acest cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMG20BFH are un numar de noua programe automate, ce pot sa-ti asigure o preparare rapida si sigura a mancarurilor dorite. Pentru a face acest lucru trebuie sa mentionezi care este greutatea necesara ori numarul de portii, precum si care este tipul de preparat, urmand ca modelul de cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMG20BFH sa activeze singur, in mod automat, care sunt perimetrii cei mai potriviti.

Folosind acest cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMG20BFH, prin functia Quick Start, poti sa pornesti aparatul cu parametrii maximi pentru microunde, ceea ce va face ca preparatele sa fie incalzite in variate intervale de timp, care se pot regla in mai multe etape, de cate un minut. Poti sa cumperi acest produs la un pret accesibil chiar acum, avand un cost de achizitionare rezonabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde Incorporabile

valabile astazi, 10 iulie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro