Tehno News RO

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 480 IX: gateste mai repede


Cuptorul cu microunde este un aparat care se potriveste nevoilor fiecarui om, indiferent daca vrei doar sa incalzesti niste mancare, sa decongelezi carnea sau sa-ti pregatesti popcorn pentru a urmari un film, facand acest aparat unul care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie contemporana. Ca sa-ti alegi un cuptor cu microunde bun, trebuie sa te gandesti la o serie de factori care trebuie sa fie indepliniti, precum designul, dimensiunile, daca sa fie incorporabil sau nu, puterea pe care o are etc.

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 480 IX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


whirlpool amw 480 ix.jpg

De ce sa alegi un cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 480 IX
Daca vrei sa iti alegi un cuptor cu microunde care sa fie incorporabil, trebuie sa stii ca, in principiu, aceste aparate au dimensiuni mai mari, sunt mai performante si dispun de mai multe functii ca acele modele care sunt independente. Exceptie de la regula nu face nici acest cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 480 IX, pe care il poti gasi la un pret foarte accesibil acum in magazine. Modelul acesta are culoarea inoxului, o greutate de 21 de kilograme si dimensiuni de 38.2 x 59.5 x 32 de centimetri (W x D x H).

Ca accesorii, acesta include un suport rotund care are un diametru de 25 de centimetri. Panoul sau de control se afla amplasat frontal, in partea superioara, fiind si user-friendly, facandu-l sa fie mult mai usor de folosit de catre oricine, chiar si daca este primul astfel de produs pe care il folosesti. De asemenea, nu poate fi uitat faptul ca, fiind un model incorporabil, vei putea sa castigi foarte mult spatiu in bucatarie, deoarece aparatul va fi introdus intr-un corp de mobila, deci, nu va ocupa spatiu in plus.

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 480 IX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Acest cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 480 IX are o capacitate de 22 de litri si o putere de 750 W. Aparatul are si un grill care are o putere de 700 W.

Panoul sau de comanda este electronic. Modelul dispune de mai multe functii care fac aparatul sa fie unul foarte performant, precum cea de dezghetare, reincalzirea, timerul, patru nivele de putere, protectia pentru copii, un semnal sonor, Quartz Grill, dar si Jet Defrost pentru o dezghetare foarte rapida, precum si functia Crispy.

Modelul de cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 480 IX are o garantie inclusa de 24 de luni, ceea ce iti ofera siguranta ca, timp de doi ani, nu va aparea nicio defectiune pentru care va trebui sa platesti un service ca sa-l repare.

Ceea ce face foarte atractiv acest produs, insa, este faptul ca acesta, in ciuda functiilor multiple si a altor avantaje pe care ti le prezinta, poti sa il gasesti la un pret foarte accesibil, usor peste 1.200 de lei, ceea ce il face sa fie un produs care are un raport calitate – pret pozitiv, ba chiar fiind mai ieftin decat alte modele care au aceleasi trasaturi, insa preturi mult mai mari. De aceea, daca vrei un produs foarte bun pentru bucataria ta si pe care nu trebuie sa cheltuiesti prea multi bani, poti sa iti cumperi acest cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 480 IX.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro