Tehno News RO

Cuptor electric incorporabil Smalvic CLASSIC FI-95MTR: gatitul fara limite


Prezenta in bucatarie a unor electrocasnice pe care va puteti baza si de care va puteti ajuta in activitatea voastra de gatit este importanta din mai multe puncte de vedere iar cei care duc gatitul la un alt nivel sunt si mai constienti de acest aspect.

Totusi nu trebuie sa fiti un expert in gatit pentru a va putea bucura de tot ceea ce inseamna gatit sau de ceea ce inseamna obtinerea unor bucate delicioase, si la fel se poate spune si in ceea ce tine de posibilitatea de a utiliza unele electrocasnice mai speciale. In gama de speciale punem si modelul de cuptor Smalvic CLASSIC FI-95MTR iar alegerea sa poate fi vazuta ca un upgrade pentru orice bucatarie.

Cuptor electric incorporabil Smalvic CLASSIC FI-95MTR

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


smalvic classic fi-95mtr.jpg

Prezenta pe piata a unor cuptoare incorporabile poate fi vazuta cu ochi buni atat de catre cei care poate au nevoie de un nou model pentru a isi pune in practica arta gatitului cat si de catre cei care poate vor sa puna in evidenta suprafata bucatariei. Cred ca se poate spune ca un aragaz este ceva depasit iar gama de incorporabile precum Smalvic CLASSIC FI-95MTR este ceea ce reprezinta viitorul.

Alegerea sa este insa putin mai solicitanta decat a altor modele si asta pentru ca este vorba despre un pret de achizitie putin mai ridicat dar si despre o dimensiune care il pune in valoare sau care il scoate in evidenta.

Pentru partea de dimensiune si de gabarit, ceea ce se poate observa este faptul ca discutam despre un model cu o latime de 90 cm, iar daca ne referim la partea de aspect atunci elementul major poate fi culoarea avena pe care o are.

Cuptor electric incorporabil Smalvic CLASSIC FI-95MTR

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Clasic dar special
Plecand de la partea de aspect mai putem identifica si alte elemente care ii ofera modelului Smalvic CLASSIC FI-95MTR un aer cu totul special si care il pot pune in valoare prin comparatie cu alte modele. Forma butoanelor pentru controlul functionarii, partea de maner a usii dar si geamul pe care il are sunt cele care sustin aspectul special printr-o caracteristica clasica oferita acestuia. Posibilitatile de utilizare a acestuia mai tin si de alte elemente nu doar de partea de asezare sau de partea de alimentare, ci poate fi vorba si despre prezenta unui numar de 9 functii disponibile.

Intre aceste functii o sa va poata ajuta si un grill cu conventie de aer care va poate ajuta sa obtineti acea friptura rumenita pe care o doriti, si totul printr-o pozitionare in clasa de eficienta enrgetica A. Tot de partea de utilizare o sa conteze si capacitatea de 110l pe care o are si care se leaga atat de gabaritul pe care il are dar si de posibilitatea de a coace si de a pregati ceva pentru mai multe persoane. Fiiind un model de actualitate nu trebuie sa va faceti probleme nici in partea de stabilire a timpului de coacere intrucat o sa aveti un ceas care este in aceasi gama cu aspectul, fiind unul analogic.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro