Tehno News RO

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH: un aparat electrocasnic pe toate gusturile


Nimic nu conteaza mai mult decat sa ai un confort in locuinta ta, indiferent daca vorbim despre sufragerie sau despre bucataria in care iti petreci destul timp. In materie de aceasta ultima parte a locuintei tale, iti vom da un mic ajutor prin intermediul produselor Arctic, dar, mai exact, prin intermediul cuptorului incorporabil Arctic AROIC21100BH.

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


cuptor incorporabil arctic aroic21100bh.jpg

Aspectul general al acestui produs este cel oferit de culoarea neagra vizibila din partea frontala, atat in ceea ce priveste usa, cat si in ceea ce priveste panoul de control. In cazul usii, pe langa nuanta neagra, mai avem o fereastra foarte generoasa care ne ajuta sa supraveghem procesul de gatire al alimentelor ce se desfasoara in interior. Deasupra acestuia gasim manerul argintiu pentru a putea deschide si inchide usa in conditii de siguranta, iar deasupra sa avem trei butoane.

Aceste butoane sunt pentru reglarea mecanica a functionarii, iar in stanga gasim butonul pentru setarea incalzirii diferitelor parti ale acestuia si se poate incepe cu incalzirea partilor inferioare si superioare sau doar a uneia dintre ele, functie de reteta pregatita. Al doilea buton rotativ este pentru a seta timpul necesar pregatirii acelor retete si poti seta un timp de pana la 100 minute, ceea ce ne ajuta sa lasam alimentele inauntru si sa desfasuram alte activitati. Al treilea buton de pe panoul de control este cel ce iti da voie sa setezi o temperatura de pana la 250 grade Celsius, si acest lucru tot functie de ce va spune reteta pe care doresti sa o prepari.

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Avantajos la gatire, dar si intretinere
Prima caracteristica functionala a acestui cuptor este aceea a functiilor de care dispune si gasim functii precum cea de iluminare interioara, a unui grill cu suprafata mica, dar si a unui ventilator de racire. Aceasta functie de grill iti va da sansa de a pregati alimentele precum la gratar, dar asigurand si sanatatea celor care le vor servi. Un ajutor foarte mare vine in momentul in care doriti sa il intretineti si vreti sa scapati de grasimea sau de murdaria de la interior. Acest ajutor consta in functia Aqua Drop Clean care presupune introducerea unui vas cu apa care, prin incalzire, genereaza aburi ce vor inmuia murdaria si il va face, dupa o jumatate de ora de la oprire, foarte usor de curatat, trebuind sa fie sters doar cu o simpla laveta.

In materie de consum al cuptorului incorporabil Arctic AROIC21100BH, acesta dispune de o tehnologie de realizare a izolatiei care va ajuta la pastrarea temperaturii si caldurii in interior, care va reduce timpul necesar gatirii si, astfel,va duce la o economie a electricitatii. Avand aceste tehnologii, vei beneficia, pe langa un produs eficient, si de o sanatate a bugetului familiei, intrucat are un consum specific clasei energetice A, mai exact un consum de 0.88 kW/h.

Cu o capacitate de 67 litri, un pret optim, cu functiile de care dispune, dar si cu ajutorul accesoriilor pe care le are, vei putea sa prepari intr-un timp foarte scurt masa pentru o petrecere sau pentru o reuniune de familie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro