Tehno News RO

Cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X: ocazia de a alege ieftin


Daca vrei sa iti cumperi un cuptor incorporabil, cel mai probabil te gandesti deja la firme de renume international si cat de multi bani trebuie sa investesti intr-un astfel de produs. Din fericire, avem si noi firmele noastre, care iti ofera ocazia de a-ti cumpara produsele pe care ti le doresti la un pret foarte bun, fara sa ramai cu o gaura in buget sau sa faci compromisuri legate de calitatea generala a produselor achizitionate.

Cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


arctic aroim22500x.jpg

Un exemplu excelent in acest sens este modelul de cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X. Acesta este produs de o companie romaneasca si are un pret foarte accesibil, deci, nu trebuie sa cheltuiesti acum sume exagerat de mari de bani pentru a folosi un astfel de aparat. Cuptorul este unul incorporabil, deci, poti sa-l inserezi intr-un platou de mobila, ajutandu-te asadar sa faci economie de spatiu. Designul sau este simplist, dar elegant, fiind foarte asemanator cu partea normala a unui cuptor dintr-un aragaz. Aparatul are culoarea inoxului, impletita cu negrul usii, care este realizata din sticla. Alimentarea sa se face la 220 – 240 V / Hz. Dimensiunile sale sunt de 59.5 x 59.4 x 56.7 de centimetri (I x L x A). Ca accesorii, vei primi doua tavi si un gratar.

Cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Mai multe informatii despre modelul de cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X
Tipul de alimentare este electric. Controlul cuptorului se face in mod mecanic, iar tipul de afisaj este electronic. Capacitatea de care dispune acest cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X este foarte mare, de 71 de litri, fiind suficient pentru a gati chiar si folosind cea mai mare oala de sarmale pe care o ai pregatita pentru sarbatori. Modelul include timer, grill, ventilator si alte 12 functii atractive.

Autocuratarea este catalitica in cazul acestui cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X. Pe langa aceasta functie foarte importanta, se mai adauga altele cu o importanta la fel de mare, printre care se numara iluminarea interioara, functia de decongelare, trei tipuri de grill (cu convectie aer, cu suprafata mica si cu suprafata mare), doua tipuri de incalzire (inferioara si superioara), blocarea accesului pentru copii, gatirea 3D si o treapta speciala care iti permite sa gatesti pizza exact la temperatura cea mai buna si la distanta potrivita fata de sursa de caldura.

Modelul de cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X face parte din clasa de eficienta A, ceea ce inseamna un consum moderat catre scazut de energie electrica, astfel ca vei putea sa utilizezi aparatul la capacitatea sa maxima, fara sa te temi de incarcarea facturii electrice. Timerul este o functie care se remarca la acest dispozitiv, deoarece contorizeaza perioada pentru pregatirea alimentelor, anuntandu-te de momentul in care timpul pe care l-ai stabilit a trecut. Cuptorul va fi, astfel, pregatit la temperatura cea mai buna ca sa-ti prepari retete delicioase, gestionandu-ti si timpul mult mai bine astfel.

Ca urmare, alegand modelul de cuptor incorporabil Arctic AROIM22500X ai parte de calitatea pe care o meriti si de un pret foarte accesibil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro