Tehno News RO

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC: Si modern, dar si avantajos


Utilizarea produselor electrocasnice incorporabile este un mod prin care veti putea oferi bucatariei voastre un plus de performanta si de eleganta, dar, mai mult decat atat, ii veti putea oferi utilitatea de care aveti si voi nevoie. Tot datorita utilizarii acestora, veti obtine si voi posibilitatea de a gati o gama variata de retete si de mancaruri, insa in conditii mult mai bune si mai avantajoase pentru toata lumea. Daca nu credeti ca este posibil, poate trebuie sa aruncati o privire si asupra caracteristicilor unor astfel de produse precum este si cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC.

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


arctic aroim24500bc.jpg

Acest model de cuptor nu doar ca va influenta modul in care bucataria voastra va arata, dar va permite sa ii oferiti un plus de spatiu care, pana la urma, se va dovedi tot in avantajul vostru si a posibilitatii de a va invarti si de a lucra in conditii mai bune. Economisirea sau mai bine spus folosirea fiecarui centimetru din suprafata bucatariei este cu atat mai avantajoasa cu cat aceasta este mai mica, dar, mai mult decat atat, va ofera si o flexibilitate in amenajarea generala a acesteia. Totusi, in cazul cuptorului Arctic AROIM24500BC, nu trebuie sa va faceti griji deoarece acesta va influenta in mod pozitiv si aspectul general si designul bucatariei, nu doar utilitatea sa.

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Aceasta influenta pozitiva porneste de la aerul elegant si in acelasi timp modern pe care il are si care se datoreaza nuantei de negru, a manerului si butoanelor de nuanta argintie, dar si afisajului LED de care dispune. Totusi, Arctic AROIM24500BC solicita un lucru din partea dumneavoastra si a bucatariei si acela este un spatiu sau o mobila de bucatarie care sa ii ofere un spatiu de 59.5 x 59.5 x 55 cm. Acest spatiu insa va da inapoi o capacitate de gatire destul de generoasa de 71 l in care veti putea pregati tot ceea ce va doriti.

Avantajul functionarii
Partea de functionare a acestui model este data in primul rand de faptul ca este alimentat electric, iar asta va permite sa stabiliti unele conditii exacte sau mai bine spus conditiile exact cum sunt trecute in retetele din cartile sau revistele de bucate. Acest lucru este posibil chiar daca initial controlul este mecanic, dar afisajul LED va arata atat timpul setat cat si temperatura sau functia selectata. Daca vreti sa folositi anumite functii prestabilite, Arctic AROIM24500BC dispune de 12 functii, iar intre acestea veti gasi o functie de grill cu suprafata mica, grill cu convectie de aer, functia de incalzire inferioara sau functia de decongelare.

Secretul reusitei sau avantajelor pe care acest cuptor le aduce nu se opresc aici deoarece veti avea si o latura a sigurantei, dar si una a intretinerii. Partea de intretinere a acestuia sau ajutorul pe care vi-l ofera in acest sens este dat de functia de autocuratare si de prezenta sistemului de curatare Self Clean. Partea de siguranta insa se imparte intre siguranta utilizarii efective si a bugetului familiei care tine de consumul de energie specific clasei de eficienta A. Chiar si pretul pe care il are acest model este un avantaj de care veti putea profita pentru a-l aduce sa va ajute in bucatarie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro