Tehno News RO

Cuptor incorporabil BEKO BIM24300WMS: Sistem profesional de decongelare sau racire


Gatitul a devenit foarte simplu, iar activitatea in bucatarie mult mai eficienta odata cu aparitia pe piata a noilor cuptoare incorporabile ultra-moderne si profesionale, care ofera utilizatorului o experienta de gatit completa. Aceste noi dispozitive sunt electrice, consuma putina energie si sunt dotate cu cele mai noi tehnologii si functii inovative care aduc un plus de eleganta in bucataria dumneavoastra.

Cuptor incorporabil BEKO BIM24300WMS

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


beko bim24300wms.jpg

Cei care intentioneaza sa isi inlocuiasca actualul cuptor sau aragaz vechi si imbatranit cu unul modern si de ultima generatie, le recomandam modelul de cuptor incorporabil BEKO BIM24300WMS – un dispozitiv cu un aspect futurist, elegant si stilat, de culoare alba, iar cu panoul de control si afisajul LCD pozitionat in partea frontala, deasupra usii. Este un cuptor multifunctional electric, cu o usa din din sticla si dimensiuni optime de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm. Usa poate sustine o greutate de pana la 22.5 kg datorita balamalelor fabricate dintr-un material neted, rezistente fiind extrem de durabile, cu 20% mai mult decat cuptoarele clasice. Astfel, veti putea sprijini fara probleme orice tava sau oala cu o greutate de pana la 22.5 kilograme.

Cuptor incorporabil BEKO BIM24300WMS

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Amortizarea inchiderii usii si control electronic cu LED
Acest model de cuptor incorporabil BEKO BIM24300WMS dispune de o tehnologie de autocuratare catalitica, avand panouri catalitice montate pe peretii din interiorul cavitatii cuptorului, care reduc mirosurile neplacute si absorb grasimile provenite in urma procesului de gatire. Astfel, nu veti mai fi nevoiti sa recurgeti la folosirea agentilor chimici sau materiale abrazive pentru a curata cavitatea.

Alimentarea cuptorului este electrica, avand o capacitate de 71 de litri, o clasa de eficienta energetica tip „A”, un control mecanic, cu 8 functii de comanda, un timer si un ventilator puternic.

Dispune de un controler cu afisaj electronic cu LED, care asigura o utilizare si o navigare simpla in meniu, cu simboluri simple, usor de citit si retinut. Display-ul va afisa functia selectata de gatit, dar si nivelul ideal si recomandat pentru pozitionarea tavii in cavitatea cuptorului pentru a va ajuta sa obtineti cea mai gustoasa mancare si cele mai bune rezultate la gatit.

Cuptorul incorporabil BEKO BIM24300WMS este dotat cu un sistem inovativ si o tehnologie inedita de racire si decongelare, fara activarea nici unui mod de incalzire. Ventilatorul va asigura o circulatie a aerului in interiorul cavitatii, iar alimentele congelate se vor dezgheta mult mai usor la temperatura camerei.

Are o functie de autocuratare catalitica, functie de iluminare interioara, functie de decongelare, grill cu convectie a aerului, incalzire inferioara si functie pentru blocarea accesului copiilor.

Modelul are un consum de energie de doar 0.88 kW/h si dispune de un modul de gatit 3D, tehnologie care permite utilizatorului sa opereze simultan toate elementele de incalzire, permitand astfel o distribuire uniforma a caldurii in incinta cuptorului. Cu ajutorul acestei functii 3D puteti gati pana la 3 preparate in acelasi timp, fara riscul ca mirosurile sa se amestece.

Cuptorul incorporabil BEKO Bim24300WMS mai este dotat si cu uimitoarea tehnologie Oleophobic Nano Coating, care indeparteaza automat si fara prea mult efort petele intarite de grasime, lucru care va duce la pastrarea unui aspect stralucitor a usii cuptorului.

Acest model nu este unul costisitor, avand un pret foarte avantajos si ideal pentru cei cu venituri reduse, iar dintre accesoriile cu care vine echipat, trecem in revista, o tava adanca, o tava pentru copt, un raft din sarma, cinci rafturi laterale si un raft telescopic.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Cuptor incorporabil BEKO BIM24300WMS: Sistem profesional de decongelare sau racire "

beko bim24300wms_2.jpg
beko bim24300wms_3.jpg
beko bim24300wms_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro