Tehno News RO

Cuptor incorporabil Bosch HBA578BS0: mai mult decat o garantie


Sunt momente in care poate aveti pofta sa faceti o prajitura delicioasa sau poate pur si simplu sa gatiti ceva la cuptor pentru intreaga familie, dar poate aragazul sau cuptorul pe care il aveti nu mai prezinta aceeasi fidelitate in utilizare ca si la inceput.

Puteti foarte usor insa sa va bazati pe alegerea unui nou cuptor pentru locuinta si bucataria voastra, iar asta poate aduce si garantie utilizarii unui produs nou si de incredere. Pentru cei care vor insa o garantie suplimentare poate nu ar fi rau sa aleaga un model care sa aiba in spate o istorie destul de indelungata in ceea ce tine de electrocasnice, iar Bosch HBA578BS0 poate fi acela.

Cuptor incorporabil Bosch HBA578BS0

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


bosch hba578bs0.jpg

Un cuptor Bosch HBA578BS0 este cu siguranta un model care sa aduca garantia unei utilizari de lunga durata si a unei utilizari cu rezultate foarte bune de fiecare data cand aveti chef sa gatiti. Tot de partea de nume ne putem lega si daca este vorba despe posibilitatea de a alege un model care poate a demonstrat in tip ceea ce poate, iar designul, modul in care este realizat si calitate materialelor din structura sa au ceva de spus in aceasta directie. Trebuie sa vedem si faptul ca este un model incorporabil iar asta ii ofera posibilitatea de a fi instalat exact unde doriti ca sa obtineti acel aer si acel confort in bucatarie care sa va sporeasca dorinta de a gati. Mobilierul in care va fi asezat insa este si cel ce trebuie sa tina cont de partea de dimensiune, si mai exact de faptul ca acest model cantareste 35kg si masoara 59.5 x 59.4 x 54.8 cm.

Cuptor incorporabil Bosch HBA578BS0

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


O certitudine
Partea de asezare este determinata doar de gabaritul sau intrucat este vorba despre un cuptor cu o alimentare electrica, iar asta ii ofera o flexibilitate in plus fara de un cuptor pe gaz de exemplu. Pentru alimentare tot ceea ce aveti nevoie este o sursa de 220-240 V care sa suporte puterea de 3600W a acestui model Bosch HBA578BS0, iar ca si distanta fata de el se poate afla pana la 120cm, intrucat aceasta este lungimea cablului de alimentare. Tot de partea de dimensiune mai trebuie sa legam si deschidere completa a usii pentru o operare sigura, dar si partea de capacitate de 71l pe care o are si care va ofera posibilitatea de a pune in cuptor chiar si un curcan.

Posibilitatile de gatire sunt alt capitol la care Bosch HBA578BS0 poate fi avantajos pentru voi, si asta prin faptul ca vine cu un sistem de control foarte accesibil oricui si cu un afisaj LCD. Nici numarul de functii nu este de neluat in calcul, si veti avea 10 la numar, printre care poate fi vorba despre cea de convectie aer fierbinte, functia de incalzire inferioara sau superioara dar si iluminarea interioara daca vreti sa supravegheati ceea ce se afla in interior.

Partea de siguranta poate fi sustinuta de blocarea accesului copiilor sau de utilizarea timerului pentru a avea un timp exact de coacere, dar trebuie precizata si clasa de eficienta energetica A sau functia de autocuratare pirolitica.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro