Tehno News RO

Cuptor incorporabil Bosch HBN239E4: Consum de energie foarte mic


In ziua de azi exista o multitudine de echipamente de ultima generatie, gadgeturi moderne si fel de fel de aparate care mai de care mai inedite si performante. Traim in era tehnologiei si secolul vitezei, iar totul e bazat pe rapiditate, viteza si confort. Fiecare echipament are scopul de a aduce un plus de eficienta in viata utilizatorului, de a-i usura munca si de a-i face viata mai usoara datorita tehnologiilor pe care le incorporeaza, iar unul dintre aceste echipamente este cuptorul incorporabil – o inovatie tehnologica care ofera o experienta mult mai complexa in bucatarie.

Cuptor incorporabil Bosch HBN239E4

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


bosch hbn239e4.jpg

Multi oameni au inceput sa isi schimbe vechile aragazuri mostenite de la parinti sau bunici cu noile cuptoare incorporabile, care pe langa aspectul elegant si inedit pe care il au, au un consum foarte mic de energie si o varietate de functii sau programe care eficientizeaza procesul de gatit. Cei care planuiesc sa investeasca in viitorul apropiat intr-un cuptor incorporabil, dar nu stiu spre ce model sa se orienteze, una dintre recomandarile specialistilor este dispozitivul marca Bosch HBN239E4, model care are un design futurist si un aspect elegant, de culoarea inoxului, cu dimensiuni optime de 59.5 x 59.5 x 54.8 (l x L x A) cm si un cordon de alimentare cu o lungime de 1 metru.

Cuptor incorporabil Bosch HBN239E4

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Deschidere rabatabila a usii si suporturi telescopice
Modelul de cuptor incorporabil Bosch HBN239E4 este alimentat in mod electric, avand o capacitate de 67 litri, un control mecanic si clasa de eficienta energetica de tipul A-10%.

Dispune de un afisaj electronic cu un display LCD, pozitionat in partea frontala, deasupra usii cuptorului, iar acesta afiseaza timpul ramas din procesul de gatire.

Eficienta energetica de tip „A”, cu -10%, asigura cele mai bune rezultate de gatire cu un consum extrem de redus de energie, de doar 0.89 kW/h, la o putere totala remarcabila de 3600 W.

Cuptorul Bosch HBN239E4 numara sase functii si programe foarte utile destinate procesului de gatire. Dispune de functie pentru iluminare in interiorul cavitatii cuptorului, functie de grill cu convectie a aerului, grill cu suprafata mare, grill cu suprafata mica, functie de incalzire inferioara, de incalzire superioara si obtineti cele mai bune rezultate la gatire datorita functiei de convectie a aerului fierbinte, ceea ce inseamna distribuirea optima a caldurii in interior.

Daca aveti copii mici, nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta lor, cuptorul este dotat cu o functie de blocare a accesului pentru cei mici, astfel riscul de a da drumul accidental la foc este nul.

Modelul este echipat si cu un ventilator puternic care asigura o distribuire optima a aerului in interiorul cavitatii cuptorului pentru o incalzire uniforma si pe toata suprafata preparatelor.
Usa cuptorului se inchide usor si fara prea mare efort datorita deschiderii rabatabile.

Pretul acestui cuptor incorporabil Bosch HBN239E4 este unul foarte avantajos si mult prea mic pentru multitudinea de tehnologii, functii si programe eficiente si utile pe care acesta le are, garantand astfel preparate delicioase si gustoase cu un consum foarte mic de energie.

Aduceti un plus de eficienta in bucataria dumneavoastra cu acest cuptor incorporabil revolutionar!

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Cuptor incorporabil Bosch HBN239E4: Consum de energie foarte mic "

bosch hbn239e4_2.jpg
bosch hbn239e4_3.jpg
bosch hbn239e4_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro