Tehno News RO

Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F: Ajutorul din umbra


Posibilitatea de a avea o bucatarie eficienta si moderna va ofera numeroase avantaje, dar dintre acestea, cele mai multe se pot cuantifica prin gatirea si servirea unor mancaruri delicioase si a unor preparate deosebite. Un ajutor care va poate sprijini in aceasta activitate, iar in acelasi timp va permite sa va uimiti invitatii, poate fi cuptorul incorporabil Bosch HBN532S0F. Acesta este ajutorul pe care il puteti primi, de care poate depinde atat pregatirea unui fel principal cat si a unui desert, mai ales al acelora care impun temperaturi exacte si timpi precisi de pregatire si coacere.

Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


bosch hbn532s0f.jpg

Referitor la aspectul acestui model Bosch HBN532S0F, prezenta sa nu trebuie sa fie ascunsa, deoarece are un aspect care va poate bucura si va poate face ca bucataria sa fie nu doar eficienta, ci si una moderna si eleganta. Aceasta parte se datoreaza modului in care se imbina culoarea neagra a acestuia cu aspectul metalic al manerului si al butoanelor de pe panoul de control al functionarii. Acest panou de control al functionarii este dispus deasupra usii, cuprinzand doua butoane rotative, cateva butoane de tip push, dar si un element modern, reprezentat de afisajul LED.

Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Partea de aspect este completata de usurinta cu care poate fi instalat si utilizat, in privinta instalarii elementele semnificative fiind dimensiunile si greutatea. Daca pentru spatiul de instalare si utilizare al acestui model trebuie sa aveti asigurat unul de minim 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, partea de transport si de manevrare este reprezentata de greutatea de 33 kg. Pe langa aceste elemente, va trebui sa mai luati in calcul si distanta fata de sursa de tensiune, de maximum 1m, data de lungimea cordonului de alimentare. Acest lucru insa nu este o piedica foarte mare, deoarece extinderea alimentarii se poate rezolva mult mai usor decat in cazul cuptoarelor care sunt alimentate cu gaz.

Mai multe ajutoare la interior
Partea de utilizare a cuptorului Bosch HBN532S0F este cea care va ofera ajutorul major in privinta obtinerii unor rezultate si a unor mancaruri foarte bune, iar faptul ca veti avea un cuptor cu alimentare electrica va insemna ca veti putea seta conditiile exacte de gatire. Acest tip de alimentare este in avantajul volumului zonei interioare, care va ofera o capacitate de pana la 66 l, un gratar combi, o tigaie universala, dar si suporturi telescopice, toate pentru o utilizare cat mai usoara.

Pe langa volumul de care dispune Bosch HBN532S0F, veti avea si numeroase functii pe care le veti putea utiliza, functii la care in mod sigur veti apela, printre acestea aflandu-se functia de incalzire rapida, cea de convectie a aerului fierbinte, dar si cea de gatire 3D. Mai mult decat atat, veti avea si programe precum cel de grill, cu suprafata mare sau suprafata mica, programul de incalzire inferioara, dar si elemente care duc la o utilizare sigura, obtinuta prin blocarea accesului copiilor. Toate acestea insa au un pret, unul destul de bun, dar care va ofera o utilizare cu un consum destul de bun, care se incadreaza in clasa de eficienta A - 20%.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F: Ajutorul din umbra"

bosch hbn532s0f_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro