Tehno News RO

Cuptor incorporabil electric Cata LC-8110: gateste oricand modern


Odata cu avansul tehnologiei, mai multe aparate si-au facut aparitia pe piata si au inceput sa inlocuiasca, treptat, vechile tehnologii.

Un exemplu bun este cuptorul incorporabil, pe care tot mai multi oameni il folosesc, atat in domenii de specialitate, cat si in bucataria proprie, astfel de aparate oferindu-ti o multime de avantaje pe care alte aparate de gatit, mai vechi, nu le prezentau, ceea ce iti ofera mai multe motive pentru care sa-ti cumperi un astfel de aparat.

Cuptor incorporabil Cata LC-8110

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


cata lc-8110.jpg

Analiza designului si functiilor modelului de cuptor Cata LC-8110
Modelul de cuptor incorporabil electric Cata LC-8110 este unul care, mai intai, se face remarcat prin designul sau, ceea ce este intotdeauna un semn bun, pentru ca trebuie sa aiba si functiile pe masura aspectului exterior. Aparatul are culorile negru si alb, imbinandu-le pentru a crea un aspect estetic foarte placut, ceea ce il face sa fie si usor de integrat in bucataria ta, dar si apreciat de oricine il va vedea.

Panoul sau de comanda se afla in partea superioara, fiind alcatuit dintr-o serie de butoane si un ecran, amplasat in partea de mijloc.

Cuptor incorporabil Cata LC-8110

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Acest cuptor incorporabil electric Cata LC-8110 este un model de cuptor multifunctional care dispune de functia importanta de realizare de curatare pirolitica, acesta fiind un alt lucru care se remarca, pe langa designul sau elegant. Aparatul are butoane de tip Push Pull si un display digital pentru a observa timpul si temperatura. Produsul are ghidaje telescopice 100% care te lasa sa extragi complet tava, foarte usor, fara sa mai existe riscul de rasturnare ori sa te arzi, din greseala. Fiecare program dintre cele incluse au o temperatura care e presetata. Finisajul sau e facut din sticla neagra si inox.
Capacitatea interna a acestui cuptor incorporabil electric Cata LC-8110 este de 70 de litri, ceea ce incadreaza aparatul in categoria XXL. Latimea sa este de 60 de centimetri, plus 59.5 x 52.5 x 59.5 de centimetri. Ca accesorii, acesta are suporturi telescopice.

Alimentarea acestui cuptor incorporabil electric Cata LC-8110 se face in mod electric, avand incorporate 11 functii pe care le poti utiliza ca sa gatesti cat mai bine si usor. Capacitatea sa este de 70 de litri, iar afisajul e de tip LED. Clasa de eficienta energetica este A, ceea ce indica un aparat care are un consum mic de energie, facandu-l sa fie foarte econom, deci, nu trebuie sa-ti faci griji ca iti va fi incarcata factura de energie electrica. In plus, aparatul are si un grill inclus.

Ca functii si programe, modelul de cuptor incorporabil electric Cata LC-8110 se face foarte usor remarcat, deoarece dispune de autocuratare pirolitica, de iluminare interioara, de grill cu convectie aer, grill cu suprafata mica si grill cu suprafata mare, functia de decongelare, incalzirea inferioara, incalzirea superioara si incalzirea intensiva. Ca urmare, folosind acest cuptor incorporabil in bucataria ta, vei putea sa gasesti o multime de feluri de a gati, care nu iti erau cunoscute pana acum, oferindu-ti toate motivele pentru care sa iti cumperi modelul de cuptor Cata LC-8110 pentru bucataria ta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro