Tehno News RO

Cuptor incorporabil Electrolux EOA5751AOX: Alegeti-va confortul maxim


Modul de amenajare al bucatariei voastre poate fi sursa reusitei pe care o puteti avea in activitatea culinara pe care o desfasurati, iar acesta poate fi un beneficiu atat pentru voi, cat si pentru cei care va trec pragul sau cei apropiati voua. Din aceste considerente este necesar sa aveti la dispozitie numeroase produse electrocasnice pe care sa va bazati, iar cu cat acestea sunt mai performante sau moderne, rezultatele pe care le veti obtine vor fi mai benefice. Unul dintre produsele care va poate sta la dispozitie in acest sens este cuptorul incorporabil Electrolux EOA5751AOX.

Cuptor incorporabil Electrolux EOA5751AOX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


electrolux eoa5751aox.jpg

Prima caracteristica care poate face diferenta la alegerea acestui produs este aspectul destul de modern si elegant pe care il are, care se datoreaza atat prezentei unui afisaj LED, cat si datorita prezentei in constructie a inoxului antiamprenta. Aceste elemente sunt cele care vor participa la obtinerea unei bucatarii moderne si elegante, iar acest fapt va fi perceput de toti cei care vor intra in ea. Pe langa aceste elemente va trebui sa mai luati in calcul si alt aspect, cel al dimensiunilor pe care le are, de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm, deoarece de la acestea se va stabili si mobila de care are nevoie pentru a fi instalat, dar si pozitia posibila in cadrul bucatariei.

Cuptor incorporabil Electrolux EOA5751AOX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Tot de la aceste dimensiuni veti avea spatiul interior, suficient pentru a putea prepara toate alimentele de care aveti nevoie in bucatarie, dar si toate retetele posibile. Daca utilizand un cuptor clasic veti putea pregati lejer masa pentru doua persoane, cu ajutorul Electrolux EOA5751AOX veti putea sa o pregatiti chiar si pentru trei sau mai multe persoane, chiar si pentru o eventuala mica petrecere sau pentru o reuniune de familie. Toate acestea sunt posibile datorita capacitatii de 71 l pe care o are, dar si al faptului ca veti gasi in interiorul acestuia atat un gratar combi cat si o tava de coacere, precum si suporturi telescopice.

Alegeti si performanta
Partea de functionare efectiva aferenta acestui model Electrolux EOA5751AOX este inca un motiv pentru care prezenta acestuia nu are cum sa fie un dezavantaj dar, mai mult decat atat, este elementul care sta la baza posibilitatii de a savura o mancare deosebita. In aceasta categorie se afla alimentarea electrica, dar si 12 functii pe care le veti putea utiliza in acest sens, iar intre aceste functii o veti avea pe cea de iluminare interioara, cea de a gati un grill cu suprafata mare, dar si incalzirea partii inferioare.

Aceste elemente mai sunt insotite si de utilizarea in siguranta, datorata posibilitatii de blocare a accesului copiilor, dar si de functia de temporizare a functionarii acestuia. Un beneficiu este si intretinerea foarte usoara de care se bucura acest model de cuptor, mai ales ca veti avea la dispozitie functia de autocuratare catalitica, care probabil va determina eliminarea curateniei manuale. Nu va mai ramane decat sa decideti in privinta pretului, anume daca acesta poate fi unul justificat, o alegere usoara mai ales daca veti lua in calcul si consumul de energie specific clasei de eficienta A.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro