Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69505: merita achizitionat


Un cuptor este un aparat electrosnic indispensabil dintr-o locuinta. De aceea, trebuie ales cu grija pentru ca sa va bucurati cu adevarat de un astfel de aparat.

De aceea, pentru a nu face o alegere la intamplare trebuie sa tineti cont de mai multe criterii, pe care le veti regasi la acest model. Astfel ca, o recomandare ce va face sa merite banii este cuptorul incorporabil Hansa BOEI69505 .

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69505

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


hansa boei69505.jpg

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69505 - cateva detalii despre design-ul sau
Din punct de vedere al dimensiunilor este un cuptor destul de potrivit pentru spatiile medii si mari. Aceste dimensiuni sunt (l x L x A): 59,5 x 59,5 x 57,5 cm.

Culoarea sa este inox, o culoare nepretentioasa si des intalnita.

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69505

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Hansa BOEI69505 - informatii referitoare la caracteristicile tehnice
Acest cuptor electric are o alimentare pe baza de curent electric, fiind de mare folos intrucat va coace sau praji alimentele cat mai uniform. Acest tip de cuptor este remarcat tocmai pentru ca are o putere de incalzire controlata.

Puteti pregati fara grija chiar si prajituri, acesta incalzind uniform, iar dumneavoastra nu va veti mai pune problema daca se vor coace diferit pe diferite suprafete.

Dispune de o capacitatea de 66 l, aceasta fiind o capacitate destul de buna, deoarece va permite sa gatiti in vase ceva mai mari, prin urmare, mai multa mancare. Acest aparat electrocasnic apartine clasei de eficienta energetica A, nefiind printre cele cu un consum energetic redus, insa este binevenit acest curent pentru ca alimentele sa se poata prepara cat mai bine. Un aspect intalnit la acest cuptor este controlul sau, acesta fiind electronic. Acest cuptor incorporabil are un afisaj de tip LCD. De amintit este si faptul ca include un timer. Nu ii lipseste nici grillul, la care veti apela atunci cand veti vrea sa pregatiti carne prajita sau orice alt tip de aliment. De asemenea, se regaseste si un ventilator. Are si 10 functii, de care va veti bucura cu siguranta.

In ceea ce priveste modul in care se curata, acest aparat electrocasnic dispune de autocuratare de tip catalic. Un aspect important de luat in calcul este acela ca dispune si de iluminarea interiora. Veti urmari mai usor stadiul alimentelor datorita acestei functii. Referitor la incalzirea acestui cuptor, aceasta este destul de buna si acest lucru il veti observa cu siguranta cand veti gati. In primul rand, convectia cu aer fierbinte este aceea care va face astfel incat alimentele sa se prepare mai bine. Il al doilea rand, incalzirea pe ambele parti, atat superioara, cat si inferioara va conta pentru ca acestea sa fie la fel de prajite pe toate suprafetele. Nu in ultimul rand, mentinere calda este acea functie ce va avea gija ca mancarea dumneavoastra sa fie mereu proaspata. La aceasta mentinere a caldurii se adauga si sticla cu 3 straturi a usii, care va actiona in acelasi fel.

Gratarul combi este un accesoriu de mare ajutor al acestui cuptor. La fel si cele 2 tavi pentru coacere. De asemenea, mai are si 1 x Tava ProCook (tip fagure) si o sonda pentru temperatura. Mai precizam faptul ca alimentarea acestui cuptor este de 220 – 240 V. Dar si faptul ca are un programator electronic, util cand veti pregati alimentele.

Desi prezinta multe avantaje si trasaturi bune, totusi, are un pret usor ridicat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro